AWS: "Szentpéteri Csilla művésznőt pusziljuk"

AWS Szentpéteri Csilla Fonogram-díj Eurovízió 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarországot az idei Eurovízión képviselő AWS nem kapta meg a Fonogram szobrocskát, de ez nem zavarja az együttes frontemberét: mint mondta, elege van már a díjazásokból.  Siklósi Örs pedig megragadta az alkalmat és üzent az őket kritizáló Szentpéteri Csillának.

Osvárt Andrea és kedvese, Roberto már közös családi házukat építikhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-osvart-andrea-es-kedvese-roberto-mar-kozos-csaladi-hazukat-epitik.htmlOsvárt Andrea és olasz kedvese Robert semmit nem kapkodnak el, ami a kapcsolatukat illeti. Két éve vannak együtt, most közös családi házat építenek. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAzt állították Kamilla hercegnéről, hogy terhes: kiakadt a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-azt-allitottak-kamilla-hercegnerol-hogy-terhes-kiakadt-a-fia.htmlKamilla fia megdöbbent, amikor rájött, hogy 70 éves édesanyja terhes, vagy legalábbis ezt a hírt terjesztik róla. TV + Sztárok--5 éve vált el Xantus Barbara, most már készen áll, hogy megtalálja az igazithttp://www.life.hu/sztarok/20180308-5-eve-valt-el-xantus-barbara-most-mar-keszen-all-hogy-megtalalja-az-igazit.htmlAz 50 éves színésznő, Xantus Barbara 5 éve vált el férjétől, Szurdi Miklóstól, sokáig hárította a férfiak közeledését, msot azonban készen áll rá, hogy megtalálja az igazit. Azt sem bánja, ha fiatalabb az illető, a lényeg, hogy férfi legyen a talpán. TV + SztárokOrigoCsórics Balázs, a Barátok közt színésze rátalált arra a nőre, aki mellett elengedheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-csorics-balazs-a-baratok-kozt-szinesze-ratalalt-arra-a-nore-aki-mellett-elengedheti-magat.htmlA Barátok közt színészére, Csórics Balázsra rátalált a szerelem, kedvesével még a középiskolában ismerkedtek meg. Azt mondja, soha nem ment neki a csajozás, Adriennel azonban meg merik mutatni egymásnak lelki sebeiket. TV + SztárokOrigoSzívszorító szavakkal búcsúzott el felesége Tahi Tóth Lászlótólhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-szivszorito-szavakkal-bucsuzott-el-felesege-tahi-toth-laszlotol-temetes.htmlSzerdán eltemették Tahi Tóth Lászlót. Megtört felesége szívszorító szavakkal búcsúzott férjétől. TV + SztárokOrigoÖsszeverte apját Tommy Lee és Pamela Anderson közös gyermeke, a rendőrséget is kihívtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-osszeverte-apjat-tommy-lee-es-pamela-anderson-kozos-gyermeke-a-rendorseget-is-kihivtak.htmlPamela Anderson és Tommy Lee közös gyermeke, Brandon összeverekedett apjával, ami addig fajult, hogy a rendőröket is ki kellett hívni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.