Csórics Balázs, a Barátok közt színésze rátalált arra a nőre, aki mellett elengedheti magát

párkapcsolat szerelem Barátok közt Csórics Balázs RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színészére, Csórics Balázsra rátalált a szerelem, kedvesével még a középiskolában ismerkedtek meg. Azt mondja, soha nem ment neki a csajozás, Adriennel azonban meg merik mutatni egymásnak lelki sebeiket.

"Mindigis béna voltam a csajozásban. Sosem ment a nőkkel vaó kommunikáció, egyszerűen nem tudtam leszólítani őket" - mesélte a Hot! magazinnak Csórics Balázs, a Barátok közt színésze, aki néhány hónapja mégis megtalálta azt a személyt, aki mellett igazán elengedheti magát.

Adriennel a középiskolában ismerkedtek meg, de kapcsolatuk megszakadt. Régóta nem beszéltek, de pár hónappal ezelőtt ez megváltozott és fellángolt a szerelem.

Csórics Balázs és Adrienn már egy pár alkot Forrás: Hot! magazin

"Világéletemben ódzkodtam a nagy szavaktól, mindig mindent átgondoltam, mielőtt kimondtam, de azt érzem, ez most Az! Adriennel azért is j, mert meg merjük mutatni egymásnak a lelki sebeinket. Nincs titkolózás és a fájdalmak elrejtése, nyílt kommunikáció van. Végre ki merem mutatni, hogy én sem vagyok tökéletes férfi" - fogalmazott Csórics Balázs.

Lilu tetováltatott: fotót is mutatott rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-lilu-tetovaltatott-fotot-is-mutatott-rola.htmlEgy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotót osztott meg magáról Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-gyerekkori-fotot-osztott-meg-magarol-varga-iza-edesapa.htmlÚgy tűnik, nosztalgiázni támadt kedve Varga Izának, aki a közösségi oldalán egy gyerekkori fotót osztott meg magáról. TV + Sztárok--Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülnihttp://www.life.hu/sztarok/20180308-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-szerint-shane-es-az-uszono-ki-fognak-bekulni.htmlKatinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát. TV + Sztárok--Berki Krisztián és párja, Katona Renáta gyereket szeretnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-berki-krisztian-es-parja-katona-renata-gyereket-szeretnenek.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Katona Renáta nagyon megtalálták a közös hangot: alig vannak együtt néhány hete, máris gyereket akarnak. TV + Sztárok--Még az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meg-az-iden-osszehazasodnak-az-eskuvot-tervezi-berki-krisztian-es-katona-renata.htmlAkkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!TV + SztárokOrigoMegsértődtek zenésztársai Balázs Fecórahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-megsertodtek-zenesztarsai-balazs-fecora-koral-koncert.htmlMegsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.