Meghan Markle már házassága első évében szeretne gyermeket - mondta egy közeli forrás

Forrás: Getty Images -
Születés királyi család Meghan Markle szülés család gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Meghan Markle nem várna sokat első gyermekére, hiszen már a nászút alatt szeretne azon dolgozni, hogy minél hamarabb újabb dédunokát adhassanak II. Erzsébet brit királynőnek.

Meghan Markle féltestvérének felesége fecsegte ki az információt, mely szerint Harry menyasszonya kétségbeesetten vágyik egy kisbabára, és a házassága első évében szeretne is teherbe esni - írja a Daily Star.

Hamarosan itt a májusi királyi esküvő, máris gólyahírekről pletykálnak Forrás: Getty Images

Sőt, azt is mondta, hogy szerinte remek anya lesz belőle, és biztos abban is, hogy már a nászút alatt azon dolgoznak, hogy mihamarabb gólyahírrel szolgáljanak. A pár egyelőre még nem cáfotla és nem is erősítette meg az információt.

Azt azonban fogyelme kell venni, hogy Tom Markle felesége nem biztos, hogy a legmegbízhatóbb információforrás, hiszen - mint megírtuk - nem hívják meg őket az esküvőre sem Tom zűrös múltja miatt, amellyel többször kínos helyzetbe hozta már húgát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.