Többen aggódnak Tori Spellingért, akinél néhány napon belül másodszor jártak a rendőrök

Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP -
színésznő rendőrség Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napon belül másodszor jártak a rendőrök a Beverly Hills 90210 színésznőjénél, Tori Spellingnél, aki férjével és 5 gyermekével él egy fedél alatt. A benffentesek idegösseroppanásról fecsegnek.

Rendőrök jelentek meg Tori Spelling házánál néhány napon belül már másodszor - írja a Dailymail. Az első esetnél a férje, Dean McDermott hívta a 911-et, mondván, hogy felesége agresszíven viselkedik otthonukban, ahol 5 gyermekükkel élnek együtt.

A rendőrök végül nem vittek el senkit, de McDermott a karját mutogatta nekik. Mindez fiuk, Beau első születésnapja előtti napon történt.

Lehet, hogy Tori Spelling idegösszeroppanással küzd Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Szerdán ismét két rendőrautó parkolt a házuk előtt, azonban ennek okát most nem tudni. A színésznőhöz közeli források úgy tudják, hogy Tori idegileg rossz állapotban van, már idegösszeroppanásról szóló hírek is napvilágot láttak. Megviselik az anyagi nehézségei és válásról is pusmognak a rossz nyelvek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.