A közösségi oldalon akadt ki Varga Feri és Balássy Betty

baba terhesség Varga Feri koncert Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt Varga Feri és Balássy Betty, ugyanis a beleegyezésük nélkül törölték néhány koncertjüket arra hivatkozva, hogy a terhes énekesnőnek nem tesz jót, ha babával a hasában „ugrál" a színpadon.

Varga Feri és Balássy Betty decemberben jelentette be, hogy harmadik gyermeküket várják. Nem sokkal később a baba nemét is elárulták: az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt. A munka azonban továbbra sem áll meg, a páros gőzerővel készül a fellépéseikre. Pontosabban készülne, ha a szervezők le nem mondanák a koncertjeiket arra hivatkozva, hogy túl veszélyesnek tartják, hogy a kismama a színpadon „ugráljon".

Kiakadt ezen a sztárpár is és a közösségi oldalon adott hangot a felháborodásának. Azt írták, nem értik, hogy egy terhes nő miért ne léphetne színpadra, ezzel ugyanis nem veszélyezteti születendő gyermeke életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.