Hódi Pamelának megszakadt a szíve, Berki Krisztián új kapcsolatáról beszélt

Hódi Pamela Katona Renáta párkapcsolat család szerelem szülők gyermek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatáról is beszélt Hódi Pamela, aki örülne, ha exe boldog lenne, de oka van annak, hogy csak Krisztián asszisztensén keresztül kommunikálnak egymással. 

"Teljes jóindulattal mondom, hogy legyenek együtt boldogok, de engem hagyjon ki a történetből, nem kell egy ország világ előtt megalázni" - mondta a Sorry magazinnak Hódi Pamela, a cikket a Blikk szemlézte. A magazin volt párja, Berki Krisztián új kapcsolatáról kérdezte, és arról, milyen a viszonyuk most.

"Belebetegedtem abba, mit gondolnak rólam az emberek. Milyen embernek szültem gyereket? Olyannak, aki engem nem szeretett? Akkor miért szültem neki? Mondja azt, hogy életében ennyire még nem volt szerelmes, mint most, mert az is teljesen más, azt elfogadnám. Na, de azt, hogy soha nem volt szerelmes? Ilyet egy másfél hónapos kapcsolat után ne jelentsen ki, és ne hozzon engem kellemetlen helyzetbe. Megszakad az ember szíve" - folytatta Hódi Pamela.

Hódi Pamela azt mondja: Nati imádja az apukáját Forrás: Facebook/Hódi Pamela

A modellt nagyon megviselték az utóbbi idő történései, azt mondja, jó oka van annak, hogy volt párjával, Berki Krisztiánnal csak az asszisztensén keresztül kommunikálnak. Pamela szerette volna exe új kedvesével, Katona Renátával megbeszélni, mi történik kislányával, Natasa Zselykével, amikor ő nincs jelen, de erre nem kapott lehetőséget. Azt azonban leszögezte: kislánya tőle soha nem hall rosszat az édesapjáról, és tudja, hogy Krisztián is ezt az elvet követi.

Heidi Klumnak új pasija van: Adrien Brodyval hozták összehttp://www.life.hu/sztarok/20180309-heidi-klumnak-uj-pasija-van-adrien-brodyval-hoztak-ossze.htmlÚgy tűnik, Heidi Klum már túltette magát legutóbbi szakításán, és meg is van a következő kiszemeltje: Oscar-díjas színészre pályázik. TV + Sztárok--Egy nő állítja, Ed Westwick 2 napig szexrabszolgaként tartotta őt fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egy-no-allitja-ed-westwick-2-napig-szexrabszolgakent-tartotta-ot-fogva.htmlAz utóbbi időben többen is megvádolták szexuális zaklatással a Gossip Girl sztárját, Ed Westwicket, most azonban egy nő még ennél is súlyosabb váddal hozakodott elő, állítja, hogy a színész 48 órán keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta őt fogva. TV + Sztárok--Stohl András élete megváltozott: ma már nem bulizikhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-stohl-andras-elete-megvaltozott-ma-mar-nem-bulizik.htmlStohl Andrásnak hosszú ideig szólt a bulikról, a hajnalig tartó dorbézolásról az élete, de mára megváltozott: ezért alakult át az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgyre több probléma nehezíti Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egyre-tobb-problema-neheziti-selena-gomez-es-justin-bieber-kapcsolatat-szerelem.htmlBár ősz óta újra egy párt alkot Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk korántsem felhőtlen. TV + Sztárok--Kötéllel fojthatták meg VV Fannit: a rendőrség tettestárs után nyomozhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-kotellel-fojthattak-meg-vv-fannit-a-rendorseg-tettestars-utan-nyomoz.htmlVV Fannit szinte biztos, hogy egy kötéllel fojtották meg, melyet abban az autóban találtak, amit a gyanúsított vezetett. Három DNS volt a kötélen: Fannié, a gyilkossággal gyanúsított személyé, és egy ismeretlen férfié! TV + Sztárok--Pintér Tibor nőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy nótát szavalt el: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-pinter-tibor-nonap-alkalmabol-egy-zambo-jimmy-notat-szavalt-el-video.htmlPintér Tibor nőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy nótával, illetve annap elszavalásával akart kedveskedni a gyengébbik nemnek: nem jött össze.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.