Tóth Andi a Talpra, magyar! rockmusicalben alakít szülő nőt a színpadon

Talpra Magyar anyaság musical szülés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi olyan barátnőtiől tanul szülni, akik már édesanyák. Erre pedig a Talpra, magyar! című musical miatt van szüksége, hiszen állapotos nőt alakít, aki a színpadon szüli meg gyermekét. 

"Rendkívül meglepett, amikor megtudtam, milyen feladatom is lesz a színpadon, de aztán megráztam magam és azt gondoltam, izgalmas kihívás előtt állok! Sosem szültem még, így az élmény, valamint az érzelmek és az érzések ismeretlenek. Felkerestem néhány barátnőmet, akik már átélték az életadás élményét, ebből táplálkoztam" - mesélte a Blikknek Tóth Andi énekesnő, aki a Talpra, magyar! című rockmusicalben alakít madj egy oylan állapotos nő, aki a színpadon szüli meg gyermekét.

Tóth Andi szeretne hiteles alakítást nyújtani Forrás: Instagram/Tóth Andi

Azt is elárulta, idővel ő is szeretne majd feleség és édesanya lenni. Most azonban még a zenére koncentrál és hamarosan egy videobloggal is meglepi majd rajongóit.

Evan Rachel Wood drámai vallomása: így erőszakolták meg kétszer ishttp://www.life.hu/sztarok/20180309-evan-rachel-wood-dramai-vallomasa-igy-eroszakoltak-meg-ketszer-is.htmlEvan Rachel Wood a nyilvánosság előtt vallott arról, hogy korábban kétszer is megerőszakolták. TV + SztárokOrigoA legsötétebb titkok Beyoncé és Jay-Z házasságából: féltékenység és gyűlölethttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-legsotetebb-titkok-beyonce-es-jay-z-hazassagabol-feltekenyseg-es-gyulolet.htmlNincs olyan ember, akinek ne lenne titkolnivalója, vagy legalábbis olyan magánéleti válsága, amit nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Ha azonban valaki akkora szupersztár, mint Jay-Z és Beyoncé, akkor a rejtegetés nem opció. Az ő sötét titkaik is kiderültek: a híresztelések szerint kapcsolatuk tele van hazugsággal és féltékenységgel. TV + Sztárok--Majka és Sebestyén Balázs együtt sportolnak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-majka-es-sebestyen-balazs-egyutt-sportolnak.htmlEgymás ellen harcol Sebestyén Balázs és Majka, de nem nézettségért, hanem a fallabdapályán. TV + Sztárok--Pásztor Anna az égbe köpött a Fonogram-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-pasztor-anna-az-egbe-kopott-a-fonogram-dijatadon.htmlÁtadták a Fonogram-díjakat, ám az esemény nem éppen a jelöltek miatt volt érdekes, hanem az egyik műsorvezető, Pásztor Anna miatt. Az énekesnő gusztustalan képességét mutatta be a nagyérdeműnek élőben: azt, hogyan tud köpni. TV + Sztárok--Hódi Pamelának megszakadt a szíve, Berki Krisztián új kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-hodi-pamelanak-megszakadt-a-szive-berki-krisztian-uj-kapcsolatarol-beszelt.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatáról is beszélt Hódi Pamela, aki örülne, ha exe boldog lenne, de oka van annak, hogy csak Krisztián asszisztensén keresztül kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--Heidi Klumnak új pasija van: Adrien Brodyval hozták összehttp://www.life.hu/sztarok/20180309-heidi-klumnak-uj-pasija-van-adrien-brodyval-hoztak-ossze.htmlÚgy tűnik, Heidi Klum már túltette magát legutóbbi szakításán, és meg is van a következő kiszemeltje: Oscar-díjas színészre pályázik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.