Két hónap után megszűnik Friderikusz Sándor rádióműsora

Forrás: MTI/Földi Imre -
Music Fm rádió Friderikusz Sándor megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónap után megszűnt Friderikusz Sándor rádióműsora a Music FM-en.

Hat év kihagyás után a Music FM-en tért vissza a médiába Friderikusz Sándor, de alig 2 hónap után máris megszűnt a műsora. Kiss Anikó, a rádiót működtető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója a 24.hu-nak elmondta, vasárnap délelőttönként a régi műsorstruktúra jelenik meg ezentúl a rádióban.

Friderikusz Sándor két hónapig volt a Music FM műsorvezetője Forrás: MTI/Földi Imre

Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra." - nyilatkozta a vezérigazgató, majd hozzátette, a Music FM teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatásához, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud.

Friderikusz háromórás műsorának első részében egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget mutattak be, a műsor utolsó harmadában pedig a hallgatók telefonálhattak problémáikkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.