Czeizel Endrének még mindig nincsen sírköve

halál sírkő Czeizel Endre sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endre több mint két éve távozott az élők sorából, sírköve azonban még ma sincs kész. A genetikus fia elárulta, hogy miért.

Czeizel Endre genetikus 2015 augusztusában távozott az élők sorából, halála után hozzá méltatlan vita alakult ki a családban az örökség miatt. Szeretője százmilliót követelt két közös gyermeküknek, akiknek fogantatásáról is érdekes dolgok kerültek napvilágra. A pénzért folyó harc nagyon elhúzódott, ám a genetikus sírkövére nem jutott idő. Az biztos, hogy nem anyagi nehézség áll a háttérben, hiszen nagy vagyon hagyott örököseire Czeizel.

Czeizel Endre sírköve nincsen kész Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Bors megkereste a genetikus fiát, Gábort, aki elárulta, hogy miért nincs még mindig készen a sírkő.

Folyamatban van a dolog, de ez nem megy egyik napról a másikra.

Hargitai Bea biztosítást kötne az eszére és a méhérehttp://www.life.hu/sztarok/20180310-hargitai-bea-biztositast-kotne-az-eszere-es-a-mehere.htmlHargitai Bea mindig is arról volt híres, hogy szabadon kimondja azt, amit gondol. A nőnapról is kifejtette véleményét a #Bochkor című műsorban, és arról is beszélt, hogy nőként mely szerveit félti a legjobban. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu2 hónap után megszűnik Friderikusz Sándor rádióműsorahttp://www.life.hu/sztarok/20180310-2-honap-utan-megszunik-friderikusz-sandor-musora.html2 hónap után megszűnt Friderikusz Sándor rádióműsora a Music FM-en. TV + Sztárok--Viaszbaba: a leszbikus színésznő volt szerelme, Krencsey Hella elárulta, miért nem volt még tárgyaláshttp://www.life.hu/sztarok/20180310-viaszbaba-a-leszbikus-szineszno-volt-szerelme-elarulta-miert-nem-volt-meg-targyalas.htmlNyolc éven át voltak párkapcsolatban, és Krencsey Hella állítása szerint éppen ennyi időre akarja börtönbe zárni őt a művésznő: kapcsolaton belüli erőszakkal vádolja őt, de a tárgyalás időpontja még nincs kitűzve. A volt szerető elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigoRubint Réka "hozta össze" Berki Krisztiánt és Katona Renátáthttp://www.life.hu/sztarok/20180310-rubint-reka-hozta-ossze-berki-krisztiant-es-katona-renatat-amikor-elhivta-a-siutra.htmlÚgy tudni, Rubint Réka hozta össze valójában Berki Krisztiánt és Katona Renátát. A fitneszedző állítólag tisztában volt azzal, hogy Mazsi házassága válságban van, és elcsalta arra a síútra, ahol Krisztián is ott volt. TV + SztárokOrigoA színpadon érte baleset Puskás Peti öccséthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-szinpadon-erte-baleset-puskas-peti-occset-the-biebers.htmlPuskás Peti elárulta, az egyik The Biebers koncerten a testvére akkorát esett, hogy azt hitte, mindenét eltörte. Szerencsére azonban nem történt nagyobb baj. TV + Sztárok--A közösségi oldalon akadt ki Varga Feri és Balássy Bettyhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-kozossegi-oldalon-akadt-ki-varga-feri-es-balassy-betty-koncert-elmarad.htmlKiakadt Varga Feri és Balássy Betty, ugyanis a beleegyezésük nélkül törölték néhány koncertjüket arra hivatkozva, hogy a terhes énekesnőnek nem tesz jót, ha babával a hasában „ugrál" a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.