Hódi Pamela örül Berkiék esküvőjének, de őt csak lánya sorsa érdekli

Forrás: instagram -
Hódi Pamela Katona Renáta házasság szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be Berki Krisztián és Katona Renáta, hogy még idén hivatalosan is összekötik az életüket. Krisztián egykori kedvese, Pamela szeretne kimaradni a dologból.

Még alig telt el néhány hét azóta, hogy Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatára fény derült, az a hír pedig még jobban megdöbbentette Berki követőit, hogy talán még idén egybekelnek új kedvesével.

A Ripost megkérdezte erről Hódi Pamelát, hiszen tudni akarták, mi a véleménye az exbarátnőnek a hirtelen támadt hatalmas szerelemről.

Hódi Pamela örül exe boldogságának Forrás: instagram

"Örülök, ha Krisztiánék tényleg kitűzték az esküvő dátumát, de nekem ehhez semmi közöm, én új életet kezdtem. Örülök, hogy megszabadultam ettől az egésztől, egyedül a kislányom érdekel és az ő sorsa" - mondta a lapnak Pamela, majd bontotta a vonalat, dolgozott.

Czeizel Endrének még mindig nincsen sírkövehttp://www.life.hu/sztarok/20180310-czeizel-endrenek-meg-mindig-nincsen-sirkove.htmlCzeizel Endre több mint két éve távozott az élők sorából, sírköve azonban még ma sincs kész. A genetikus fia elárulta, hogy miért. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRengetegen támadják Pál Évát, nehezen viseli a történtekethttp://www.life.hu/sztarok/20180310-rengetegen-tamadjak-pal-evat-nehezen-viseli-a-tortenteket-neoton.htmlAnyagi nehézségekkel küzd Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője, de mint mondja, nem ezért szeretne visszatérni a zenei életbe. TV + Sztárok--Hargitai Bea biztosítást kötne az eszére és a méhérehttp://www.life.hu/sztarok/20180310-hargitai-bea-biztositast-kotne-az-eszere-es-a-mehere.htmlHargitai Bea mindig is arról volt híres, hogy szabadon kimondja azt, amit gondol. A nőnapról is kifejtette véleményét a #Bochkor című műsorban, és arról is beszélt, hogy nőként mely szerveit félti a legjobban. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu2 hónap után megszűnik Friderikusz Sándor rádióműsorahttp://www.life.hu/sztarok/20180310-2-honap-utan-megszunik-friderikusz-sandor-musora.html2 hónap után megszűnt Friderikusz Sándor rádióműsora a Music FM-en. TV + Sztárok--Viaszbaba: a leszbikus színésznő volt szerelme, Krencsey Hella elárulta, miért nem volt még tárgyaláshttp://www.life.hu/sztarok/20180310-viaszbaba-a-leszbikus-szineszno-volt-szerelme-elarulta-miert-nem-volt-meg-targyalas.htmlNyolc éven át voltak párkapcsolatban, és Krencsey Hella állítása szerint éppen ennyi időre akarja börtönbe zárni őt a művésznő: kapcsolaton belüli erőszakkal vádolja őt, de a tárgyalás időpontja még nincs kitűzve. A volt szerető elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigoRubint Réka "hozta össze" Berki Krisztiánt és Katona Renátáthttp://www.life.hu/sztarok/20180310-rubint-reka-hozta-ossze-berki-krisztiant-es-katona-renatat-amikor-elhivta-a-siutra.htmlÚgy tudni, Rubint Réka hozta össze valójában Berki Krisztiánt és Katona Renátát. A fitneszedző állítólag tisztában volt azzal, hogy Mazsi házassága válságban van, és elcsalta arra a síútra, ahol Krisztián is ott volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.