Kóbor János elárulta, mire elég a nyugdíja

Forrás: Origo
Forrás: Origo -
Kóbor János pénz nyugdíj Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János nyughatatlan típus, hiába nyugdíjas már, nem lenne képes arra, hogy otthon üljön, de nem is tehetné meg: elképesztően kevés a nyugdíja.

Kóbor János az Omega frontembereként még ma is sokat koncertezik, hiába érte már el rég a nyugdíjas kort, nem akar otthon ülni. Akkor lenne igazán nagy bajban, ha mégis a nyugodt életet választaná, ugyanis a nyugdíja szinte semmire nem lenne elég.

Kóbor János nyugdíja szinte semmire nem elég Forrás: Origo

A zenész Joshi Bharatnak kérdésére árulta el, hogy mennyit is kap mostanában, de nem azért, hogy panaszkodjon. „Valami 34 ezerről kezdtem. Annak idején egyszer, most már talán kétszer tudok tankolni belőle" – mondta nevetve Kóbor, akiről tudjuk, hogy egészségi állapota most nem a legjobb.

Marton László felesége, Virág biztos férje ártatlanságábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-marton-laszlo-felesege-virag-biztos-ferje-artatlansagaban.htmlMarton László a botrány kirobbanása után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, azt sem lehetett tudni, családja hogyan áll a rendező körül kialakult helyzethez. Most kiderült, hogy felesége miként vélekedett a szexvádakról. TV + Sztárok--A TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Palmira is ott lehet az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-a-tv2-egykori-sztarja-varhegyi-lucas-palmira-is-ott-lehet-az-eurovizion.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon a TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Pamlira is részt vehet, de nem kell aggódni, nem az AWS helyett megy ki. TV + Sztárok--Ábel Anita saját műsort indít az interneten és a színházban ishttp://www.life.hu/sztarok/20180311-abel-anita-sajat-musort-indit-az-interneten-es-a-szinhazban-is.htmlÁbel Anita elbúcsúzott a TV2-től, de a műsorvezetéstől nem: hamarosan visszatér a tévé képernyőjére, de egy saját műsora is lesz, az viszont már az interneten. TV + Sztárok--Drogelvonóra ment az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-drogelvonora-ment-az-oltari-csajok-biancaja-akit-danics-dora-alakit.htmlA végéhez közeledik at RTL 2 Oltári csajok sorozata, és ha jól sejtjük a szereplők élete is jó irányt vesz. Hogy miként, még nem tudni, azt azonban igen, hogy a Danics Dóra által megformált Bianca drogelvonóra ment. TV + SztárokOrigoPucérra vetkőzött Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180311-pucerra-vetkozott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAz grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoPeller Anna és Mariann a súlyproblémáikról vallottak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-peller-anna-es-mariann-a-sulyproblemaikrol-vallottak-video.htmlPeller Anna sokat harcolt a súlyával: általános iskolában 100 kilót nyomott, de testvére Mariann is küzdött a felesleggel. Kiközösített gyerekek voltak, akiket sokan csúfoltak, ezek az emlékek máig nem múltak el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.