Dukai Reginát az ágyában fotózták le

ágy fotó Dukai Regina alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina már azt is megmutatta a rajongóinak, hogy hogyan alszik: hason fekve szeret a legjobban pihenni.

Dukai Regina annyira szereti beavatni a rajongóit az életébe, hogy még azt is megmutatta, milyen pozícióban tud a legjobban pihenni. Kiderült, hogy a modell hason fekve álmodja a legszebb álmait még akkor is, ha ez a póz egyesek szerint nem a legegészségesebb.

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

"Azt mondják, hogy a hason alvás a lehető legrosszabb alvási póz, emellett kissé pimasz személyiségről is árulkodik! Én mégis így, a párnámat ölelve, hason tudok a legszebbeket álmodni" - írta Regina a fotóhpz Instagram-oldalára.

Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, fotót is posztolt a rendelőből


Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, instagramos fotójából pedig az is kiderült, hogy mi oka volt rá. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Xantus Barbara életében nincsen férfi: gyerekei és barátai veszik körülhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-xantus-barbara-eleteben-nincsen-ferfi.htmlXantus Barbara már évekkel ezelőtt elvált, de még nem talált maga mellé igazi társat, pedig ő várja, hogy megérkezzen. TV + SztárokOrigoPolgár Árpád felesége, Tünde is beszáll a Feleségek Luxuskivitelben gazdag hölgyei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-polgar-arpad-felesege-tunde-is-beszall-a-felesegek-luxuskivitelben-csapataba.htmlMár forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup szünetelteti a válást: kérvényt nyújtottak behttp://www.life.hu/sztarok/20180312-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szunetelteti-a-valast.htmlA rajongók reménykednek: Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup képviselőiken keresztül kérvényezték a válás szüneteltetését. TV + SztárokOrigoKóbor János elárulta, mire elég a nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kobor-janos-elarulta-mire-eleg-a-nyugdija.htmlKóbor János nyughatatlan típus, hiába nyugdíjas már, nem lenne képes arra, hogy otthon üljön, de nem is tehetné meg: elképesztően kevés a nyugdíja. TV + SztárokOrigoKunovics Katinka fogyókúrázik: le szeretné adni feleslegéthttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kunovics-katinka-fogyokurazik-le-szeretne-adni-felesleget.htmlKunovics Katinka ismét szeretne leadni néhány felszaladt kilót, de nagyon nehezen tudja tartani a diétáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.