Kate Upton nem hajlandó a Guess ügyvédeivel együtt dolgozni: szexuális zaklatási vádjáról kérdeznék

2018.03.12. 18:55

Kate Upton azt állítja, a Guess kreatív igazgatója szexuálisan zaklatta őt. A cég vizsgálja az ügyet, de a márka által felvett ügyvédekkel nem hajlandó együttműködni a modell: nem véletlenül!

Kate Upton februárban jelentette be, hogy a Guess társalapítója, Paul Marciano szexuálisan zaklatta őt egy fotózás során 2010-ben. Mint kiderült, egyebek mellett megragadta a modell mellét, fogdosta őt, szagolgatta és nekidörgölőzött. Erre ráadásul elvileg egy tanúja is van, nem más, mint Yu Tsai fotós.

Kate Upton nem hajlandó a Guess ügyvédeivel együttműködniForrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Az eset kirobbanása után a kreatív igazgató természetesen visszautasította a vádakat, tagadja, hogy valaha illetlenül viselkedett volna Kate Uptonnal, és leszögezte, hogy támogatja az eset mielőbbi és alapos kivizsgálását, ezt Kate Upton is megígérte, ám most úgy tűnik, hogy változott a modell álláspontja. A Guess felvett ügyvédeket, hogy azok alaposan kivizsgálják a történteket, de mint kiderült Paul Marciano személyes ügyvédi irodájából alkalmaztak embereket a feladatra, ami nagy felháborodást keltett. Érthető, hogy Kate nem volt hajlandó velük együttműködni. Hiába állapodott meg azonban a márka másokkal, Kate velük sem tárgyal: úgy gondolja, hogy az anyagot, melyből dolgoznak Mercano ügyvédei állították össze, ami zavarja a nyomozást - írja a TMZ.

Kate Uptonszexuális zaklatásmetooGuess