Koós János megemlékezett Bajor Imréről: a színész özvegye nem ment el

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Bajor Imre özvegy Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János képekkel és videókkal emlékezett meg két jó barátjáról, Hofi Gézáról és Bajor Imréről

Koós János a 80. születésnapi koncertjén a barátairól is megemlékezett. Képekkel és videókkal hozta vissza azokat a régi szép időket, amikor még Bajor Imre és Hofi Géza is köztünk voltak. Természetesen a néhai komikusok özvegyei is meghívást kaptak az estre, de egyikük sem jelent meg. A koncert szervezője, Erdős László nem tudja, hogy miért nem mentek el, ahogy Koós János sem.

Koós Jánost nem akarták látni Bajor Imre és Hofi éza özvegyei Forrás: MTI/Kollányi Péter

Nem igazán tartjuk a kapcsolatot Imi és Géza özvegyeivel,

Borsnak

Koós nincs is jóban Bajor özvegyével

A legjobb barátok voltak Bajor Imrével, valószínűleg ezért hallgatott arról sokáig a táncdalénekes, hogy miért haragudott meg özvegyére. Koós János azonban most megszólalt, és elárulta, hogy miért romlott meg a viszonyuk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Xantus Barbara életében nincsen férfi: gyerekei és barátai veszik körülhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-xantus-barbara-eleteben-nincsen-ferfi.htmlXantus Barbara már évekkel ezelőtt elvált, de még nem talált maga mellé igazi társat, pedig ő várja, hogy megérkezzen. TV + SztárokOrigoPolgár Árpád felesége, Tünde is beszáll a Feleségek Luxuskivitelben gazdag hölgyei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-polgar-arpad-felesege-tunde-is-beszall-a-felesegek-luxuskivitelben-csapataba.htmlMár forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--VV Seherezádé megmutatta, milyen volt fogyása előtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-vv-seherezade-megmutatta-milyen-volt-fogyasa-elott-foto.htmlMa már nehéz elképzelni, de VV Seherezádé sem volt mindig olyan karcsú, amilyen most: megmutatta, honnan indult, és hová jutott. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoA TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Palmira is ott lehet az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-a-tv2-egykori-sztarja-varhegyi-lucas-palmira-is-ott-lehet-az-eurovizion.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon a TV2 egykori sztárja, Várhegyi Lucas Pamlira is részt vehet, de nem kell aggódni, nem az AWS helyett megy ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.