Végre kettesben romantikázik Szabó Zsófi és férje: fotót is posztoltak róla

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi Enrique Iglesias koncert romantika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és férje, Zsolti 4 hónappal gyermekük születése után végre kettesben romantikázhatott: Enrique Iglesias koncertjére látogattak el.

Szabó Zsófinak és férjének, Zsoltinak nem igazán volt még ideje arra, hogy kettesben romantikázzanak, azóta, hogy megszületett a kisfiuk, Mendel. A büszke szülők soha nem panaszkodtak, hiszen mindenük a gyermekük, de persze azért ők is vágytak már egy kis kikapcsolódásra. Szerencsére most megadatott nekik: Enrique Iglesias tegnapi koncertjére szöktek el egy kicsit.

A közösségi oldal tanúsága szerint baráti társaságban voltak, ugyanakkor azért volt lehetőségük egy-két szerelmes csókot is váltani egymással.

Szabó Zsófi és férje, Zsolti végre kicsit ki tudott kapcsolódni Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Heather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180312-heather-locklear-allitja-parja-meg-akarta-ot-olni.htmlHeather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölni. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért kezdte el rugdosni a hozzá kiérkező rendőröket. TV + Sztárok--Kabát Peti fakanalat ragadott, visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-kabat-peti-fakanalat-ragadott-visszatert-eredeti-szakmajahoz.htmlKabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGörög Zita és párja meghitt fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gorog-zita-es-parja-lacko-zsolt-meghitt-fotot-posztolt.htmlGörög Zita és párja, Lackó Zsolt egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMuri Enikőnek megjelent a halál: mindenhová elkísértehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-muri-enikonek-megjelent-a-halal-mindenhova-elkiserte.htmlMuri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál! TV + SztárokOrigoKoós János megemlékezett Bajor Imréről: a színész özvegye nem ment elhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-koos-janos-megemlekezett-bajor-imrerol-a-szinesz-ozvegye-nem-ment-el.htmlKoós János képekkel és videókkal emlékezett meg két jó barátjáról, Hofi Gézáról és Bajor Imréről TV + SztárokOrigoElrabolták a katonai gyakorlaton Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180312-elraboltak-a-katonai-gyakorlaton-meghan-marklet.htmlMeghan Markle-t elrabolták: nem kell azonban aggódni, szerencsére csak a brit hadsereg elitalakulata tesztelte, mit tanult önvédelmi óráin a leendő hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.