Csobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommenteket

Csobot Adél kritika mélypont komment vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások.

Csobot Adél, az Instyle Style Award Legkedveltebb online véleményvezér kategória egyik jelöltje, néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba egy tehetségkutató műsornak köszönhetően, ekkor hideget és meleget egyaránt kapott az emberektől. „Megosztó személy voltam, az emberek pedig nem bántak velem kesztyűs kézzel. Rengeteg negatív, bántó kritika ért, ami miatt sokszor voltam mélyponton. De utána úgy döntöttem, hogy nem hathatnak rám ezek a kommentek. Muszáj kizárnom őket, hiszen volt egy álmom, amit valóra akartam váltani" – árulta el a második gyermekével várandós fiatal anyuka, aki megtanulta kezelni az ismertséget úgy, hogy közben sikerült megőriznie mindig mosolygós természetét is.

Természetesen nekem is vannak nehéz napjaim, de azt vallom, hogy próbáljunk meg pozitívan állni a dolgokhoz és találjunk minden nap valamit, amiért hálásak lehetünk" – árulta el Adél, aki azt is elmondta, jól eső teherként éli meg, hogy ennyien kíváncsiak a mindennapjaikra.

Csobot Adél néha nehezen viselte a negatív kommenteket Forrás: Czabán Máté

Iszak Eszti, aki szintén esélyes a legkedveltebb online véleményvezér cím elnyerésére, munkája miatt kezdett komolyabban foglalkozni a közösségi platformokkal.

Eredetileg nem tudatosan kezdtem el építeni a követőbázisomat, ez is a munkám része volt. Aztán hamar elkezdtem élvezni, és rájöttem: ez egy jó lehetőség arra, hogy szorosabban tarthassam a kapcsolatot a követőimmel. Általában a hétköznapjaimról, a mindennapjaimról posztolok, de ezt is csak egy bizonyos határig, a magánéletemet szeretem megtartani inkább magamnak. Ugyanakkor figyelek arra is, hogy milyen tartalmakat látnak szívesen a követőim, és visszajelzéseik alapján is alakítom az oldalaimat" – árulta el a modell-műsorvezető, aki igyekszik hasznos tanácsokkal is ellátni követőit, legyen szó utazásról, könyvekről vagy zenékről.

Enrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--Nicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-nicole-kidmant-uj-filmjenek-forgatasa-miatt-oregitettek.htmlÉvekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt. TV + Sztárok--Vesztegetési ügy: ez a véleménye Oszter Sándornak arról, hogy visszavonták ellene a vallomásthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-eez-a-velemenye-oszter-sandornak-arrol-hogy-visszavontak-ellene-a-vallomast.htmlOszter Sándort másfél évvel ezelőtt vádolták meg többekkel együtt befolyással való üzérkedéssel, a színész végig tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, ami jó hír a művésznek. Így reagált erre Oszter. TV + Sztárok--Pintér Tibor és párja, Frida összeköltöznek az érettségi utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pinter-tibor-es-parja-frida-osszekoltoznek-az-erettsegi-utan.htmlPintér Tibor és párja, Frida úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatukban: érettségi után összeköltöznek. TV + SztárokOrigoFeltörték Tücsiék autóját: Facebookon akadt ki a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-feltortek-tucsiek-autojat-facebookon-akadt-ki-a-musorvezeto.htmlSzomorú és dühítő dolog történt Tücsiékkel: feltörték az autójukat, és el is loptak belőle egy születésnapi ajándékot. TV + SztárokOrigoKét mentor távozik az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-az-x-faktorbol-ket-mentor-tavozik.htmlMár javában zajlanak az X-Faktor válogatói, de a nézőknek még sokat kell várniuk az újabb tehetségkutatóra. Az biztos, hogy nem lesz minden a régi: két mentor távozik! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.