Enrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jolly

Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai -
vita Enrique Iglesias válás koncert Jolly és Suzy rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában.

Suzy régi álma vált valóra azzal, hogy az első sorban csápolhatott az újdonsült sztárapuka, Enrique Iglesias koncertjén. Teljesen odáig volt kedvencéért, néhányszor még sikerült is megérintenie őt, de rajongását férje, Jolly nem vette jónéven.

Suzy és Jolly között Enrique koncertje miatt tört ki a balhé Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai

Míg Suzy rengeteget áradozott Enriquéről, addig Jolly saját Facebook oldalán negatív véleményt fogalmazott meg, szerinte az énekes playbackelt és nem érti, miért vannak annyian oda érte.

Suzy emiatt sértve érezte magát, egyik hozzászólásában ki is jelentette, ha férje nem értékeli a boldogságát, akkor az sem érdekli, ha elválik tőle.

Pintér Tibor és párja, Frida összeköltöznek az érettségi utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pinter-tibor-es-parja-frida-osszekoltoznek-az-erettsegi-utan.htmlPintér Tibor és párja, Frida úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatukban: érettségi után összeköltöznek. TV + SztárokOrigoFeltörték Tücsiék autóját: Facebookon akadt ki a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-feltortek-tucsiek-autojat-facebookon-akadt-ki-a-musorvezeto.htmlSzomorú és dühítő dolog történt Tücsiékkel: feltörték az autójukat, és el is loptak belőle egy születésnapi ajándékot. TV + SztárokOrigoKét mentor távozik az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-az-x-faktorbol-ket-mentor-tavozik.htmlMár javában zajlanak az X-Faktor válogatói, de a nézőknek még sokat kell várniuk az újabb tehetségkutatóra. Az biztos, hogy nem lesz minden a régi: két mentor távozik! TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska édesanya szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180313-safrany-emese-edesanya-szeretne-lenni.htmlSáfrány Emese, Aleska boldog párkapcsolatban él focista kedvesével és úgy érzi, közel 30 évesen már készen állna az anyaságra is.TV + Sztárok--Friderikusz Sándor egy luxushotelben veszekedett a Music FM rádió vezetőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-friderikusz-sandor-egy-luxushotelben-veszekedett-a-music-fm-vezetojevel.htmlFriderikusz Sándor egy luxushotel halljában veszett össze a Music Fm vezetőjével: a tévéslegenda műsorát meg is szüntették. TV + Sztárok--Teri Hatcher egy Youtube-sorozat forgat, hajléktalannak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-teri-hatcher-egy-youtube-sorozat-forgat-hajlektalannak-neztek.htmlTöbben hajléktalannak nézték Teri Hatchert, a Született feleségek színésznőjét, amikor egy lakókocsi előtt látták szakadt szerelésben és baseball sapkában. A színésznő cáfolta, hogy elszegényedett volna. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.