Megyeri Csilla: „Mindent feladtam a régi életemből, nagyot kockáztattam"

Molnár Zsolt Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel három hónapja annak, hogy befejeződött az Ázsia Expressz. Bár Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt nem nyerték meg a TV2 műsorát, úgy döntöttek, hogy fenekestül felforgatják eddigi életüket, és tizenkilencre húznak lapot. Csilla nem tagadja, hogy ez egy feszültségekkel teli időszak az életükben, de ettől függetlenül nem látja borúsan a jövőt.

Mi változott az elmúlt három hónapban az életedben?

A leglátványosabb változás, hogy bárhová megyünk Zsoltival, odajönnek az emberek, barátságosak velük és közös fotót készítünk. Ez nagyon jólesik.

Zsolti még bírja? Hiszen alapvetően ő civil.

Nagyon jól viseli. Sőt, megkockáztatom, hogy élvezi is, csak még magának sem merte bevallani. A változásokhoz visszatérve, egyre több cég keres meg, hogy influenszerként szeretnének velem együttműködni, így a közösségi oldalaimra kiemelten figyelek. Különböző rendezvényekre is hívnak, mint háziasszony, amiért nagyon hálás vagyok, de azért én a tévében érzem igazán otthon magam.

És most melyik tévében „érezheted magad otthon"?

Ez a válaszom is a változásról fog szólni, ugyanis néhány hónapja feladtam a régi életemet vidéken, és Zsoltival együtt Budapest közelébe költöztünk. Ez azt is jelenti, hogy kiléptem a fix állásomból az Alföld TV-nél.

Megyeri Csilla Forrás: Csudai Sándor/ Origo

Ez egy régóta érő dilemma volt az életetekben, ha jól tudom.

Így van! Még Zsoltitól is megkaptam a napokban, hogy felforgatta az életét miattam. Pedig mi ezt már régen megbeszéltük, hogy felköltöztünk Budapestre, és itt próbálok szerencsét tévés fronton.

És bejöttek a számításaid?

Egyelőre vegyesek az érzéseim, és kimondhatom, hogy tizenkilencre húztam lapot, de én ilyen típus vagyok.

ami természetesen jólesik, és gondolkodom is rajtuk, viszont én is egy racionális ember vagyok. Vagyis azt szeretném, hogy ne 2-3-4 hétig legyen munkám, hanem legyen egy fix pont is az életemben. Zsolti szokta mondani, hogy akkor próbáljam ki magam civil munkában, de nekem ez a végzettségem, ebben érzem jól magam. A műsorvezetéshez, műsorkészítéshez értek, így remélem, hogy hamarosan megtalálom az ideális feladatot, és meg is lesznek velem elégedve.

Vagyis érkeznek felkérések?

Szeretnék korrekt lenni, és nem fecsegni erről. Annyit elmondhatok, hogy show-műsorok oldaláról érkeztek megkeresések, és voltam állandó műsorvezetői castingon, ahonnan azóta is várom a visszajelzést.

Felköltöztünk Budapestre, és itt próbálok szerencsét tévés fronton Forrás: Csudai Sándor/ Origo

Ez a fajta „várakozó üzemmód", annak fényében, hogy felköltöztetek Budapest közelébe, okozott feszültséget a kapcsolatotokban?

Zsolti elég türelmetlen. Ő szokott nyomasztani azzal, hogy már itt a március, és kezdenem kellene valamit magammal. De senki ne gondolja, hogy ez azt jelenti, hogy most ő tart el. Mi külön kasszán vagyunk, a hétköznapi kiadásimra nem tőle kérem el a bankkártyát.

Hogy ment a költözés?

Nagyon gyorsan. Otthon mindent felszámoltunk, persze a szülőkhöz nyilván vissza lehet menni, ha bármi történik. Jelenleg Budapest vonzáskörzetében bérlünk egy csodaszép lakást. Zsoltinak azonban a munkája miatt mostantól ingáznia kell Budapest és Debrecen között.

Nem félsz, hogy emiatt...

Tönkremegy a kapcsolatunk?

Igen.

Jelenleg azt gondolom, hogy jót is tesz nekünk, hogy hetente néhány napot különtöltünk. Ez nem jelenti azt, hogy bármi gond lenne. Zsolti mindennel együtt egy kedves férfi, aki bíztat és szurkol, hogy elérjem azt a karrieremben, amitől boldog lennék.

Pedig azt gondoltam, hogy Kulcsár Edináék bejelentése után ti következtek.

Én ezt már sokszor elmondtam, hogy papír nélkül is szívesen vállalok majd babát Zsoltival, de nem érzem, hogy ennek már elérkezett volna az ideje.

Papír nélkül is szívesen vállalok majd babát Zsoltival Forrás: Csudai Sándor/ Origo

A Story Gálán közös asztalnál ültetek Edinával és Csutival. Ott már tudtátok, hogy kisbabát várnak?

Képzeld, hogy ott mondták el nekünk a vacsora alatt. Természetesen nem árultuk el senkinek, de nagyon örülünk a boldogságuknak. Edina megmutatta nekem a kismamapocakját, szerintem csodaszép kismama.

Akkor a forgatások után rendeződött a kapcsolatotok?

Nagyon nem volt konfliktus, amit el kellett volna rendezni. A műsort megnézve nyilvánvalóvá vált, hogy Krisztián kavarta meg a szálakat. Az volt a taktikája, hogy vele jóba legyen mindenki, de egymással már ne. Ilyen egyszerű volt az egész.

hiszen ő azt mondta, hogy neki elég a győzelme adta dicsőség, a főnyereményt szétosztja az Ázsiában megkötött egyesség szerint.

Visszatérve a költözésre, miért Budapest vonzáskörzetébe, és nem direkt a fővárosba költöztetek?

Mert szerettük volna, ha megmarad kicsit a vidéki feeling az életünkben. A barátnőm, aki elkísért most az interjúra, azt mondta, hogy olyan a hely, ahol élünk, mint a nyugalom szigete.

Hiányoznak a debreceni barátaid?

Csilla: Sok barátnőm már itt él Budapesten, de például Ildus most is itt van néhány napig nálam.
Ildus (Csilla barátnője – a szerk.): Igazából nekem nagy rossz volt, hogy Csilla ezt a döntést hozta meg. Így is találkozhatunk, de mégsem futhatunk össze mindennap egy kávéra a kedvenc helyünkön Debrecenben, a belvárosban. Csilla egy házibuliban mesélte el, hogy úgy döntöttek a fővároshoz közel költöznek, én pedig elpityeregtem magam.

Változott szerinted azóta Csilla, hogy szerepelt az Édes Életben és az Ázsia Expresszben?

Ildus: Nem. Sőt, sokkal barátságosabb, kedvesebb és türelmesebb lett. Sokszor már mi szólunk rá, hogy túl kedves mindenkivel.

Ildus és Csilla Forrás: Csudai Sándor/ Origo

Ha lenne Ázsia Expressz második évad...

Azonnal mennék!

És kit választanál magad mellé párnak?

Nem tudnék jobb párt választani Zsoltinál, de ha vele nem mehetnék, akkor Majkával vágnék neki ennek a túrának, mert hasonlóan talpraesett férfi, mint Zsolti.

És kit néznél meg a tévében, ebben a nem éppen hétköznapi élethelyzetben?

Megnéznék néhány politikust, a Nánási-Ördög párost. Kucsera Gábort és Tápai Szabinát is szívesen figyelném egy ilyen szituációban, de Liptai Claudiára is kíváncsi lennék.

Szerinted Zsoltival közösen láthatunk még titeket tévéműsorban?

Ezt nem tudom. Viszont szeretnénk elindítani egy saját vlogot, amiben ketten vagyunk. A mi életünkről szólna a költözéstől a vitákon át az életünkbe elérkező új kihívásokig.

Forrás: Csudai Sándor/ Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.