Nicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítették

Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz -
öregedés film forgatás színész Nicole Kidman Ausztrália Hollywood öregség The Goldfinch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt.

Első ránézésre azt hinnénk, hogy évtizedek repültek el a tudtunkon kívül, hiszen az 50 éves Nicole Kidman szinte 70-nek néz ki azokon a fotókon, amelyek a minap készültek róla új filmjének, a The Goldfinch-nek a forgatásán.

Nicole Kidmant szinte fel sem lehet ismerni a forgatáson Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Haja fakó, arca sápadt, ruhái pedig színtelenek. Alig ismerni a sugárzóan szép színésznőre. Szerencsére nincs másról szó, csupán arról, hogy karaktere kívánta meg a tőle szokatlan külsőt.

Pintér Tibor és párja, Frida összeköltöznek az érettségi utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pinter-tibor-es-parja-frida-osszekoltoznek-az-erettsegi-utan.htmlPintér Tibor és párja, Frida úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatukban: érettségi után összeköltöznek. TV + SztárokOrigoFeltörték Tücsiék autóját: Facebookon akadt ki a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-feltortek-tucsiek-autojat-facebookon-akadt-ki-a-musorvezeto.htmlSzomorú és dühítő dolog történt Tücsiékkel: feltörték az autójukat, és el is loptak belőle egy születésnapi ajándékot. TV + SztárokOrigoKét mentor távozik az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-az-x-faktorbol-ket-mentor-tavozik.htmlMár javában zajlanak az X-Faktor válogatói, de a nézőknek még sokat kell várniuk az újabb tehetségkutatóra. Az biztos, hogy nem lesz minden a régi: két mentor távozik! TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska édesanya szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180313-safrany-emese-edesanya-szeretne-lenni.htmlSáfrány Emese, Aleska boldog párkapcsolatban él focista kedvesével és úgy érzi, közel 30 évesen már készen állna az anyaságra is.TV + Sztárok--Friderikusz Sándor egy luxushotelben veszekedett a Music FM rádió vezetőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-friderikusz-sandor-egy-luxushotelben-veszekedett-a-music-fm-vezetojevel.htmlFriderikusz Sándor egy luxushotel halljában veszett össze a Music Fm vezetőjével: a tévéslegenda műsorát meg is szüntették. TV + Sztárok--Básti Julit sokkolta 60. születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180312-basti-julit-sokkolta-60-szuletesnapja.htmlA Kossuth-díjas színésznő, Básti Juli betöltötte 60. életévét, azt mondja, ez nagy sokk volt számára, de már túl van az első megrázkódtatáson. Szeretné még sokáig nézni gyermekeit, és szívesen lenne már nagymama is. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.