Búcsúznak a sztárok Stephen Hawkingtól: a fizikust mindenki gyászolja

Norman Cook Katy Perry gyász sztárok Stephen Hawking Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
76 évesen távozott az élők sorából Stephen Hawking, az a tudós, aki mindenkihez közelebb hozta az elméleti fizikát. A laikusokkal is könnyedén megértette a bonyolult folyamatokat, ezért is volt egyedülálló, népszerű és szerethető. Így aztán nemcsak a tudományos élet szereplői vettek tőle fájdalmas búcsút, hanem a sztárok is.

Stephen Hawkingnak köszönhetően a hétköznapi emberek is megértették az elméleti fizika néhány tételét, ha ő felszólalt, arra mindenki figyelt. A tudós 76 évesen távozott az élők sorából, így is évtizedekkel élte túl a neki jósolt időt. Betegsége ellenére a humorát sem veszítette el sosem, egyszer például azt mondta, hogy a világ legnagyobb rejtélye számára nők: érti az univerzumot, de a nőket nem. A többi között ezért szerették őt azok is, akiknek a fizikához vajmi kevés közük volt, és ezért búcsúznak most tőle a tudományos élet képviselőin túl a sztárok is.

Stephen Hawkingra emlékeznek a sztárok Forrás: AFP/Miguel Riopa

Természetesen a NASA is búcsút vett a híres tudóstól. "Az elméletei a lehetőségek univerzumát nyitották ki előttünk" - írták a többi között.

Katy Perrynek egy nagy fekete űr keletkezett a szívében.

Természetesen az Agymenők sztárja, Johnny Galecki is elbúcsúzott Stephen Hawkingtól: ő nemcsak a brilliáns elméjét, de a tudós humorát is hiányolni fogja, ahogy a sorozat teljes csapata.

Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) által megosztott bejegyzés,

Macaulay Culkin is búcsúzott Stephen Hawkingtól, mint tudóstól, és mint a kedvenc Simpson család karakterétől.

Cher is kifejezte fájdalmát: közös ebédjükre emlékszik vissza az énekesnő, amikor a történelem értékéről vitatkoztak a tudóssal.

Vámos Erikát milliókkal károsítoták meg: eltűnt a vállalkozó a pénzévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-vamos-erikat-milliokkal-karositottak-meg.htmlVámos Erika fut a milliói után, és nincs egyedül: egy beázás következtében szinte mindene a tönkrement, a javítással megbízott vállalkozó pedig felszívódott az előleggel. Több károsulttal is felvette már a kapcsolatot a TV2 műsorvezetője, egy férfi előzetes letartóztatásba került. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsának nincs anyagi segítségehttp://www.life.hu/sztarok/20180314-demcsak-zsuzsanak-nincs-anyagi-segitsege.htmlA műsorvezető sokkal lassabb tempót diktál azóta, hogy eltűnt a képernyőről. Előtte folyamatosan csak dolgozott, hiszen nem volt anyagi segítsége. TV + SztárokOrigoEgyütt mozizott Köllő Babett és Dancsó Péter, nem tudni, mi van közöttükhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-egyutt-mozizott-kollo-babett-es-dancso-peter-nem-tudni-mi-van-kozottuk.htmlDancsó Péter többször pécézte ki videóiban Köllő Babettet, már többször is hírbehozták őket, sokan azt rebesgették, lehet köztük valamit. Most együtt moziztak. TV + SztárokOrigoPachmann Péter nem dolgozik tovább a rádiónál: felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180314-pachman-peter-nem-dolgozik-tovabb-a-radional.htmlPachmann Péter úgy döntött, hogy több időre van szüksége, ezért felmondott: otthagyta a rádiós műsorvezetést. TV + SztárokOrigoKiderült: öngyilkos lett az Oltári csajok édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180314-kiderult-ongyilkos-lett-az-oltari-csajok-edesapja-rtl2.htmlA finiséhez ért az RTL2 Oltári csajok sorozata. Egyre több titokra derült fény, köztük az egyik legnagyobbra is: hogyan halt meg az Erdész lányok édesapja, Gábor. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat: Fodor Zsóka visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180314-varatlan-fordulat-fodor-zsoka-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA hírek szerint visszatér a Barátok köztbe Fodor Zsóka. A készítők már tárgyalnak a színésznővel a folytatásról. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.