Együtt mozizott Köllő Babett és Dancsó Péter, nem tudni, mi van közöttük

Dancsó Péter Köllő Babett titok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancsó Péter többször pécézte ki videóiban Köllő Babettet, már többször is hírbehozták őket, sokan azt rebesgették, lehet köztük valamit. Most együtt moziztak. 

"Hamarosan minden kiderül..de a lényeg, hogy végre együtt!!..mozinap..boldogság!" - írta a Dancsó Péterrel közös fotójához Köllő Babett. A Feleségek luxuskivitelben szereplőjét már többször pellengére állította a vlogger, több videójában is bírtála a műsorban nyújtott teljesítményéért, ezért pedig a színésznő is kemény beszólásokkal illette Dancsót.

Hamarosan minden kiderül..de a lényeg,hogy végre együtt!!..mozinap..boldogság!❤️❤️ @dancsopeter1 #kollobabett

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Köllő Babett Insta-történetet is töltött fel a vloggerről Forrás: Instagram/kollobabett

Most azoban úgy tűnik, hogy oldódni látszik a feszültség, ugyanis együtt moziztak. Köllő Babett képet is töltött fel erről Instagram-oldalára, valamint Insta-történetébe is tett egy fotót a csípős nyelvű vloggerről. Dancsó Péter korábban már egy videót is készített állítólagos kapcsolatukról.

Együtt mozizott Köllő Babett és Dancsó Péter, nem tudni, mi van közöttükhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-egyutt-mozizott-kollo-babett-es-dancso-peter-nem-tudni-mi-van-kozottuk.htmlDancsó Péter többször pécézte ki videóiban Köllő Babettet, már többször is hírbehozták őket, sokan azt rebesgették, lehet köztük valamit. Most együtt moziztak. TV + SztárokEdzés közben is szexi Larion Zoéhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-edzes-kozben-is-szexi-larion-zoe.htmlInfratrainerezés közben posztolt képet Instagram-oldalára Larion Zoé, aki szexi dekoltázst is mutatott az izzasztó edzés közben. TV + Sztárok--Sharone Stone-t egy fiatal férfival látták a tengerparton, ujján hatalmas gyémánt virítotthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-sharone-stone-t-egy-fiatal-ferfival-lattak-a-tengerparton-ujjan-hatalmas-gyemant-viritott.htmlMiamiban, a tengerparton kapták lencsevégre Sharon Stone-t fiatal kedvesével. Ujján gyanús gyűrűt viselt, a pletykák máris eljegyzésről szólnak. TV + Sztárok--Protokoll szakértő mondta el, milyen hibákat vét Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180313-protokoll-szakerto-mondta-el-milyen-hibakat-vet-meghan-markle.htmlHamarosan itt a május 19-ei királyi esküvő, úgy tűnik azonban, hogy Meghan Markle, Harry herceg jövendőbeli felesége még mindig nincs teljesen tisztában az udvari etikettel. TV + Sztárok--VV Gigi, azaz Rácz Ildikó virágüzletet nyitott Fótonhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-vv-gigi-azaz-racz-ildiko-viraguzletet-nyit-foton.htmlRácz Ildikó, azaz VV Gigi mostanában kerüli a nyilvános szereplést, új vállalkozásba kezdett, virágüzletet nyitott. TV + SztárokOrigoKylie Jenner egy 1,4 millió dolláros Ferrarit szerzett magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-kylie-jenner-egy-1-4-millio-dollaros-ferrarit-szerzett-maganak.htmlElképesztő az a luxusautó, amelyet a valóságshow sztár Kylie Jenner szerzett magának, és amellyel furikázni készül. Közösségi oldalán mutatta meg a fekete Ferrarit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.