Pachmann Péter nem dolgozik tovább a rádiónál: felmondott

Forrás: Pachmann Péter -
Pachmann Péter rádió felmondás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter úgy döntött, hogy több időre van szüksége, ezért felmondott: otthagyta a rádiós műsorvezetést. 

Pachmann Péter úgy döntött, hogy több szabadidőre van szüksége, ezért felmondott. Egy jó ideje már csak a Mokkában volt látható, emellett azonban egy rádióban is műsort vezetett, de úgy döntött, hogy utóbbit nem folytatja tovább. A tévés felmondott, és azt is elmondta, hogy miért.

Pachmann Péter felmondott a rádiónál Forrás: Pachmann Péter

A felmondásomnak valóban családi oka van.

hot! Magazinnak

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta karate Európa-bajnokhttp://www.life.hu/sztarok/20180314-berki-krisztian-baratnoje-katona-renata-karate-europa-bajnok.htmlKatona Renáta nagyon csinos, nem csoda, hogy Berki Krisztiánnak megakadt rajta a szeme. Most azt is megtudhatjuk, miért van Mazsinak ilyen jó alakja.TV + SztárokOrigoMiller Dávid vetkőzése a Vörös verébből pornóoldalakra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20180314-miller-david-vetkozese-a-voros-verebbol-pornooldalakra-kerult.htmlAzon szerencsések között volt Miller Dávid, aki Jennifer Lawrence mellett forgatott a Vörös verébben. A színész teljesen le is vetkőzött a filmben, ez a rész most pornóoldalakon tarol. TV + SztárokOrigoSharone Stone-t egy fiatal férfival látták a tengerparton, ujján hatalmas gyémánt virítotthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-sharone-stone-t-egy-fiatal-ferfival-lattak-a-tengerparton-ujjan-hatalmas-gyemant-viritott.htmlMiamiban, a tengerparton kapták lencsevégre Sharon Stone-t fiatal kedvesével. Ujján gyanús gyűrűt viselt, a pletykák máris eljegyzésről szólnak. TV + Sztárok--Pásztor László, a Neoton egykori alapítója nem érti, miért veszekednek megint a lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-pasztor-laszlo-a-neoton-egykori-alapitoja-nem-erti-miert-veszekednek-megint-a-lanyok.htmlA Story Gálán jutalmazták meg az eredeti Neoton Famíliát, de az elismerés csak feltépte a régi sebeket. Háború indult a zenekar nőtagjai között, erről nyilatkozott a banda egykori alapítója, Pásztor László. TV + Sztárok--Baukó Éva a szoláriumban fotózta le magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-bauko-eva-a-szolariumban-fotozta-le-magat.htmlBaukó Éva szereti megmutatni magát szexi szerelésekben, vagy anélkül: legutóbbi fotóját a szoláriumban lőtte magáról. TV + Sztárok--Kylie Jenner egy 1,4 millió dolláros Ferrarit szerzett magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-kylie-jenner-egy-1-4-millio-dollaros-ferrarit-szerzett-maganak.htmlElképesztő az a luxusautó, amelyet a valóságshow sztár Kylie Jenner szerzett magának, és amellyel furikázni készül. Közösségi oldalán mutatta meg a fekete Ferrarit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.