Bajor Imre lánya, Lili: "Merünk beszélni a haláláról"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bajor Imre interjú Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három éve elhunyt Bajor Imre március 9-én ünnepelte volna 61. születésnapját. Lánya, Lili most először adott interjút édesapjáról. A Star magazinnak nyilatkozott.

Bajor Imre három éve hunyt el. Halála nagyon megviselte két gyermekét, Lilit és Marcit. Lili sokáig képtelen volt beszélni édesapja haláláról, most azonban megtörte a csendet. Nagyon érzékeny embernek vallja magát, a mai napig előfordul, hogy mélypontra kerül. Ilyenkor az édesanyja tartja benne a lelket.

Bajor Lili a Star magazin címlapján Forrás: Star magazin


"Anya mindenben támogat, és mivel én egy nagyon érzékeny ember vagyok, gyakran van szükségem támaszra. Nyugodtan mondhatom, hogy ő a legnagyobb támaszom. Szörnyen hiányzik, hogy az élményeimet apával már nem oszthatom meg. Azt ugyan még megérte, hogy felvettek
(a Színház- és Filmművészeti Egyetemre - a szerk.), de utána mi már nem találkoztunk személyesen. Ez számomra máig nagyon rossz élmény. Annak örülök, hogy tudta, hogy ez megtörtént, de az pokoli érzés, hogy azt már nem láthatta, ahogy ez meg is valósul. (...) A mai napig rengetegszer álmodok vele, de amikor leteszi az ember azt a terhet, hogy ez megtörtént, az nagyon felemelő tud lenni. Már nem úgy hiányzik, mint a legelején. Most már azt az időszakot éljük a tesómmal, hogy merünk beszélni a haláláról. Ha történik valami, amiről eszünkbe jut, akkor azt elmondjuk egymásnak, meg nevetünk rajta. Azért ez egy pár évig nem így volt" - mondta Bajor Lili a lapnak.

Teszt bizonyította, hogy ő az apa: Eddie Murphy nem foglalkozik lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-teszt-bizonyitotta-hogy-o-az-apa-eddie-murphy-nem-foglalkozik-lanyaval.htmlÚjabb balhé van kibontakozóban: Mel B exférje láthatási jogot kér a bíróságon, ugyanis évekig ő volt a nevelőapja annak a 10 esztendős kislánynak, akinek a biológiai apja Eddie Murphy.TV + Sztárok--A jóképű Garrett Hedlund Angelina Jolie új udvarlójahttp://www.life.hu/sztarok/20180315-a-jokepu-garrett-hedlund-angelina-jolie-uj-udvarloja.htmlMár másfél év telt el Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása óta. Pittet azóta már több nővel is hírbe hozták, legutoljára ex-feleségével, Jennifer Anistonnal. Angelina szerelmi életéről azonban sokkal kevesebbet hallottunk, egészen eddig. TV + Sztárok--Szakított 9 évvel fiatalabb pasijával Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20180315-szakitott-9-evvel-fiatalabb-pasijaval-amber-rose-21-savage.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb rapper pasijával Amber Rose. A pár csaknem 2 évig alkotott egy párt. TV + SztárokOrigoMegvan II. Erzsébet beszéde arra az esetre, ha kirobbanna egy újabb világháborúhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-meg-van-irva-ii-erzsebet-beszede-arra-az-esetre-ha-kirobbanna-egy-ujabb-vilaghaboru.htmlÉvtizedekkel ezelőtt elkészült az a beszéd, amit II. Erzsébetnek a III. világháború kirobbanásakor kellene elmondani. Szerencsére eddig erre nem került sor és reméljük, hogy nem is fog. TV + Sztárok--Leküzdötte félénkségét: igazi bombanő vált Agárdi Szilvibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-lekuzdotte-felenkseget-igazi-bombano-valt-agardi-szilvibol.htmlIgazi bombanő vált az egykor félénk és szégyenlős Agárdi Szilviből. Az énekesnő elárulta, ennek ellenére az igaz szerelem egyelőre elkerüli. TV + Sztárok--Ezek a sztárok soha nem fognak Oscart kapni, mert gyűlöli őket Hollywood: Edward Nortontól Harrison Fordighttp://www.life.hu/sztarok/20180314-ezeket-a-sztarokat-gyuloli-hollywood-ezert-nem-kapnak-oscart-edward-nortontol-harrison-fordig.htmlAhhoz, hogy Oscar-díjat nyerjen valaki, nem elég a szívét-lelkét beleadnia egy filmbe, a legjobb tudása szerint eljátszania hitelesen, nagyot alakítania és az összes nézőt lenyűgöznie, ugyanis igazából csak a hollywoodi bíráknak kell tetszenie. Ezek a színészek hiába formálták meg fantasztikusan a karaktereket, eddig mindig lemaradtak az Oscarról, bizonyára véletlenül... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.