Leküzdötte félénkségét: igazi bombanő vált Agárdi Szilviből

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Agárdi Szilvi szexi tehetségkutató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi bombanő vált az egykor félénk és szégyenlős Agárdi Szilviből. Az énekesnő elárulta, ennek ellenére az igaz szerelem egyelőre elkerüli.

Mint arról korábban már beszámoltunk, gyönyörű nővé érett a The Voice című tehetségkutatóban feltűnt Agárdi Szilvi. A látássérült énekesnőnek az évek alatt sikerült leküzdenie félénkséget, egészséges életet él, rendszeresen jár edzőterembe, saját személyi edzője van.

A Borsnak most elmondta, ha visszatekerhetné az idő kerekét, elbeszélgetne régi önmagával.

Most tudatosul bennem is, hogy mennyit változtam. Ha visszaemlékszem arra, aki ott bement a castingra, elbeszélgetnék a régi énemmel. Azt a félénkséget, zárkózottságot utólag kicsit túlzásnak érzem. Akkor féltem attól, ki, mit gondol, hogyan fogadnak. Feljöttem kis vidéki lányként, és nem tudtam, mi lesz velem" – mesélte az énekesnő, aki bevallotta, már csak a szerelem hiányzik az életéből.

:)

Szilvia Agárdi (@agardi_szilvia) által megosztott bejegyzés,

Sokan félnek a felelősségtől. Azt gondolják, ha valaki látássérült, az négyszer annyi energia, felelősség, de ez nem igaz. Céltudatos vagyok, az is riasztó lehet. Persze vannak megkeresések, de óvatos vagyok. Remélem, már nem kell sokat várni a nagy őre. De csak azért nem ugrok bele semmibe, hogy legyen valaki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.