Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéletes

Jay-Z David Beckham sztárpár válás Hillary Clinton Carey Hart Bill Clinton Beyoncé szakítás Pink Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött.

Pink és Carey Hart

Pink és Carey Hart Forrás: Getty Images

Bár úgy tűnik, hogy mára valamennyire rendeződött a Pink és férje közötti kapcsolat, megszámlálhatatlanul sokszor szakítottak. 2006-ban házasodtak össze, hivatalosan kétszer bontották fel esküjüket, nem hivatalosan azonban sokkal többször. Ennek ellenére még mindig együtt vannak, holott bennfentesek szerint nincsenek igazán jó hatással egymásra, az azonban biztos, hogy Pink rengeteget küzdött azért, hogy szakításaik után rendeződjön kettejük kapcsolata, és egyelőre bevált, hiszen együtt vannak.

David Boreanaz és Jaime Bergman

David Boreanaz és Jaime Bergman Forrás: Steve Granitz/WireImage.com

A színészt többnyire a Dr. Csont című sorozatból ismerhetjük, 2001 óta él házasságban Jaime Bergman modellel, eddig két közös gyermekük született, de a kapcsolatuk nem túl harmonikus. Mikor felesége éppen várandós volt második gyermekükkel, akkor derült ki, hogy David bizony nem igazán volt hűséges hozzá. A mocskos ügyei sorra kerültek nyilvánosságra, természetesen a csapból is ő folyt, a bennfentesek szerint pedig nagyon megingott a bizalom a házaspár között, ami nem is csoda. Ennek ellenére együtt maradtak, persze az nagy kérdés, hogy vajon csak a gyerekek miatt, vagy sikerült megoldaniuk a dolgokat.

Bill Clinton és Hillary Clinton

Bill Clinton és Hillary Clinton Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Win Mcnamee

Talán nem is kell megmagyarázni, hogy Bill és Hillary Clinton miért kerültek fel a listára. Az Egyesült Államok egykori elnökének megcsalási botránya annak idején bejárta a világot, Monica Lewinsky nevét mindenki ismeri. Ő volt az a nő, akivel Bill Clinton szexuális kapcsolatba került elnöksége és természetesen házassága alatt. Sokak szerint akkor csak a látszat kedvéért maradtak együtt, és úgy tűnik, hogy továbbra is kirakat marad a kapcsolatuk, legalábbis a bennfentesek szerint.

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Arról már beszámoltunk, hogy Jay-Z és Beyoncé kapcsolata csak látszólag tökéletes, és már nagyon sokszor kerültek a szakítás közelébe sőt, meg is tették párszor. Az kétségtelen, hogy a zeneipar legbefolyásosabb párosa az ő kettősük, ám a magánéletük elképesztően viharos: mint kiderült, Jay-Z megcsalta Beyoncét, mely fájdalmat az énekesnő a Lemonade albumán dolgozta fel. Az is biztos, hogy Bey családja nincs oda a rapperért, erre bizonyosság a felvétel, melyen Beyoncé húga, Solange megveri Jay-Z-t a liftben, miközben Beyoncé csak áll és nézi a verekedést.

A legsötétebb titkok Beyoncé és Jay-Z házasságából: féltékenység és gyűlölet


Nincs olyan ember, akinek ne lenne titkolnivalója, vagy legalábbis olyan magánéleti válsága, amit nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Ha azonban valaki akkora szupersztár, mint Jay-Z és Beyoncé, akkor a rejtegetés nem opció. Az ő sötét titkaik is kiderültek: a híresztelések szerint kapcsolatuk tele van hazugsággal és féltékenységgel.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

David és Victoria Beckham

Forrás: AFP/Justin Tallis

David és Victoria kapcsolata tulajdonképpen egyedülálló a sztárvilágban, hiszen hihetetlenül régóta vannak együtt, mégis sokan úgy vélik, hogy a házasságuk már nem a szeretet alapjain nyugszik. 2004-ben hatalmas megcsalási botrányba került a házaspár, ráadásul a pletykák szerint David Beckham nemcsak egyszer volt hűtlen, hanem rengetegszer a kapcsolatuk alatt. A focista azonban soha nem ismerte el, hogy bárkivel is viszonyt folytatott volna Vicotria mellett, és úgy tűnik, hogy a párnak a negatív hangok ellenére is sikerült újra egymásra találniuk még akkor is, ha sokan úgy vélik, egyáltalán nem arról szól már a kapcsolatuk, mint egykor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.