Cicciolina az ország arca szeretne lenni, hogy vonzza a turistákat

Olaszország imázsfilm Staller Ilona imázs Magyarország turizmus Cicciolina idegenforgalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imázsfilmet forgatna és a kaszinókban is fogadná a vendégeket Cicciolina, aki úgy gondolja, alkalmas lenne arra, hogy Magyarország arca legyen. Több lehetőségre is nyitott, hogy boldoggá tehesse hazáját, ami nagyon hiányzik neki. 

Staller Ilona, azaz Cicciolina azt szeretné, hogy még többen megismerjék szeretett hazáját, Magyarországot, ezért úgy gondolta, alkalmas lenne az ország arcának szerepére.

"Imádom Magyarországot, úgy gondolom, eljött annak az ideje, hogy másokkal is megismertessem. Én lehetnék az ország arca. Olyasmire gondoltam, mint Tony Curtis annak idején, csak sokkal jobban csinálnám. Engem ismernek mindenhol, jártam a világ minden táján" - mondta a Blikknek Cicciolina arra célozva, hogy egykor Tony Curtis is forgatott imázsfilmet Magyarországról.

Cicciolina szeretné, ha komolyan vennék Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo

De nemcsak videókban gondolkozik a politikusi szerepkörben is feltűnő, pornóiparba is belekóstoló színésznő, ugyanis a kaszinókban is lát lehetőséget. Szerinte hamar híre menne, ha estélyi ruhában ő fogadná a vendégeket, de szívesen szerepelne például plakátokon is. "Ha megkapom a lehetőséget, mindent megteszek azért, hogy boldogok legyenek az emberek Magyarországon" - mondta Staller Ilona, aki szeretné, ha komolyan vennék az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.