VV Jerzy megházasodott: elvette szerelmét, a Cirque du Soleil balettművészét

2018.03.20. 11:12

Csodálatos és titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent VV Jerzy szerelmének a Cirque du Soleil balettművészének, akivel már egy jó ideje egy párt alkotnak. Amerikában ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig olyan, mint egy tündérmese.

A ValóVilágban ismerhette meg az ország Jerzyt, de a játék után nagyon hamar eltűnt a nyilvánosság elől. Végül úgy döntött, hogy nem itthon próbál boldogulni, így kiköltözött Amerikába, ahol a szerelmet is megtalálta. A Cirque du Soleil balettművészébe szeretett bele az egykori valóságshow-sztár, akivel nemrég össze is házasodtak.. Floreshka, a svájci-amerikai lány Kaliforniában mondta ki a boldogító igent Jerzynek.

VV Jerzy megházasodottFotó: Mudra László [origo]

"2017. december 15-én a kaliforniai Lake Shrine Self Realization meditációs oázisban tartottuk meg az esküvőnket. Ez Elvis Presley egyik kedvenc elvonulós helye volt. A családtagjaink nem tudtak eljönni, közeli ismerőseink voltak ott életünk legszebb napján. Egy Beverly Hills-i hotelben folytatódott buli, majd egy étteremben vacsorával. Aztán körbeutaztuk Kaliforniát. A rokonaink miatt azonban szeretnénk még egy esküvőt, amit jövőre vagy Svájcban, vagy Lengyelországban szeretnénk majd megtartani és lehetőleg nyáron. A gyűrűinket mi magunk terveztük, a feleségemé gyémánt és rubint berakású, az enyém egy egyszerű karika" - árulta el Jerzy a TWN-nek. 

VV JerzyesküvőCirque du Soleil