Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésével

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela szerelem gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. 

Berki Krisztián újra párra lelt miután Hódi Pamelával megromlott a kapcsolatuk, és boldogabb, mint valaha. Ezzel még nem is lenne baj, csakhogy sikerült vérig sértenie néhány kijelentésével gyemreke anyját, ezt pedig egyszerűen nem sikerül feldolgozni Hódi Pamelának. Berki ugyanis azt mondta, most először szerelmes az életében, Katona Renátába, vagyis Mazsiba.

Sajnos Hódi Pamela és Berki Krisztián között nem rendeződik a kapcsolat Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Milyen embernek szültem gyereket? Olyannak, aki engem nem szeretett? Akkor miért szültem neki?

Bors.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigoHarc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházathttp://www.life.hu/sztarok/20180321-harc-dul-klapka-sandy-es-klapka-nikol-kozott-mas-vezeti-mar-az-uzlethazat.htmlApja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. TV + SztárokOrigoÚjra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyörgy herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gyorgy-herceg-rendor-akar-lenni-elszolta-magat-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös". TV + Sztárok--Viaszbaba - Színésznőt szeretettem: öngyilkossággal fenyegetőzött a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-viaszbaba-szinesznot-szeretettem-ongyilkos-akart-lenni-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlHamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.