Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknak

2018.03.21. 11:12

Michael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. 

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, a család azóta nem nagyon kommunikál a pilóta állapotáról. A rajongók ettől függetlenül rendületlenül szorítanak a sportoló gyógyulásáért, és persze nagyon sokszor kénytelenek pusztán találgatni arról, mi lehet most Schumacherrel.

Végre megszólalt Michael Schumacher menedzsereForrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

A család hosszú idő után azonban most megszólalt, és üzent azoknak a rajongóknak, akik nem vesztették el a hitüket, és bíznak abban, hogy a hétszeres világbajnok egyszer újra talpra áll - írja a Daily Star"Amit elmondhatunk, az az, hogy a család nagyon értékeli a rajongók empátiáját. Az emberek látják és tudják, hogy az ő egészségi helyzetét nem szabad megosztani a nyilvánossággal" - mondta Schumacher menedzsere. 

Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Sabine KehmMichael Schumacherállapotrajongókmenedzser