Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabig

Tücsi Sofron István költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét!

Meglehetősen mozgalmas Tücsi élete azóta, mióta Sofron Istvánnal, a profi jégkorongossal alkot egy párt. Szinte egyetlen perc nyugtuk sincsen, de úgy tűnik, a korábbi műsorvezető élvezi ezt az életet, bár valószínűleg a költözködésből már elege van, de hiába. Nemrég ismét szedniük kellett a sátorfájukat.

Tücsi ismét költözik Forrás: Youtube/Tücsi Channel

Sofinak ugyanis véget ért a szezon, ezért fogták magukat, és hazaköltöztek. „Most derült ki, hogy a héten haza tudunk költözni, mert vége lett a szezonnak. Amit kivittünk Amerikába, illetve, amit kihoztunk ide, azt a rengeteg téli cuccot, most szépen becsomagoljuk ismét, újra" – mondta Tücsi videójában csekély lelkesedéssel. Annak azonban biztos örülnek, hogy most végre egy darabig itthon lesznek, bár a kezdet nem ment könnyen: alig érkeztek meg, valaki máris feltörte Tücsi autóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.