Fürdőkádból posztolt Vajna Tímea: csak egy kis hab takarja a testét

Vajna Timi fürdőkád meztelen Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán nem panaszkodhatnak Vajna Timi követői arra, hogy nem tekinthetnek be a híresség intimszférájába. 

Tímea most a fürdőkádban készített magáról fotót, nem is akármilyet: teljesen pucér, csak egy kis hab takarja a testét. Mondjuk, az pont annyira, hogy a rajongók közül van, aki elégedetlen, és arra biztatja Timit, bátrabban mutassa meg magát. Más nem az erőteljesebb villantást, hanem a mosolyt hiányolja.

#courchevel #bathtime

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Orosz Barbara gyászol, meghalt a nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20180325-orosz-barbara-gyaszol-meghalt-a-nagypapaja.htmlA szép műsorvezetőnek meghalt a nagypapája. Barbi arról ír, hogy még el tudott búcsúzni tőle. TV + SztárokOrigoNem sok minden takarja Köllő Babett melléthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-nem-sok-minden-takarja-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben-mellet.htmlHa szeretted a Feleségek luxuskivitelben első évadát, akkor április 9-től ismét a képernyő előtt a helyed. A folytatást Köllő Babett is nagyon várja, posztot is tett közzé az Instagramján. TV + SztárokOrigoRuházati eladó volt Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180324-ruhazati-elado-volt-caramel-felesege-szilagyi-szilvi.htmlSaját vállakozását - babacipőket gyárt - vezeti ma már Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki azt is elárulta, miveé foglalkozott korábban. TV + SztárokOrigoTóth Vera kiakadt a Drew és Jenna Kucher fotója melletti hozzászólásoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-toth-vera-kiakadt-a-drew-es-jenna-kucher-fotoja-melletti-hozzaszolasokto.htmlTóth Vera nem érti, miért olyan hihetetlen, ha egy kigyúrt férfi plus size nőbe szeret bele. Állítja, a fogyása előtt is izmos fiúi voltak. TV + SztárokOrigo22 gyermeke hunyt el az asszonynak, Kerry Hutchinsonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-22-gyermeke-hunyt-el-az-asszonynak.htmlA 35 éves Kerry Hutchinson nagyon sokszor elvetélt, összesen 22 gyermeke halt meg, volt, aki már a megszületése után. TV + Sztárok--A mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatothttp://www.life.hu/sztarok/20180318-a-mellozottsegtol-mondtak-fel-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnojenek-idegei-a-szolgalatot.htmlHarminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.