Szexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatban

Fotó: Bara Szilvia -
asztaltánc Erdélyi Tímea A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A  mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. 

Az Ildikót megformáló színésznő az évad utolsó epizódjában egy legénybúcsút dobott fel hiányos öltözetben előadott asztaltáncával. Nézzétek:

Szóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szovaltasba-keveredett-instagramjan-egy-kovetojevel-toth-gabi-enekesno.htmlÚj stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. TV + SztárokOrigoAz ágyból posztolt Tóth Gabi: kedvesét, Krausz Gábort és kutyájukat is lefotózta http://www.life.hu/sztarok/20180325-az-agybol-posztolt-toth-gabi-kedveset-krausz-gabort-es-kutyajukat-is-lefotozt.htmlAmióta Tóth Gabi és Krausz Gábor felvállalták kapcsolatukat, az énekesnő szívesen posztol közös fotókat. Most is így tett. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara gyászol, meghalt a nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20180325-orosz-barbara-gyaszol-meghalt-a-nagypapaja.htmlA szép műsorvezetőnek meghalt a nagypapája. Barbi arról ír, hogy még el tudott búcsúzni tőle. TV + SztárokOrigoElhunyt Lys Assia, az Eurovíziós Dalfesztivál első győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elhunyt-lys-assia-az-eurovizios-dalfesztival-elso-gyoztes.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál szervezői is megerősítették a hírt, amely szerint Lys Assia egy svájci kórházban elhunyt. TV + Sztárok--Erdélyi Tímea A mi kis falunk szereplője letthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-szereploje-lett-rtl-klub.htmlA Barátok közt egykori színésznője újabb sorozatban bukkan fel: A mi kis falunk szereplője lett.TV + Sztárok--Hosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180324-hosszu-katinka-bejelentette-hogy-shane-tusup-marad-az-edzo.htmlHosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.