Az egész hétvégét együt tölthette Hosszú Katinka és Shane Tusup

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Enes Kanli -
házasság hétvége Hosszú Katinka Shane Tusup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának válsága tart egy ideje, de úgy tűnik, hogy a fiatalok próbálják rendezni a helyzetet: már látni a fényt az alagút végén.

Egy jó ideje minden figyelem Hosszú Katinkára és Shane Tusupra irányul, hiszen mindenki szeretné tudni, hogyan alakul a házasságuk. Sokan szurkolnak nekik azért, hogy sikerüljön rendbe hozniuk a kapcsolatukat, és bár az elején erre nem sok esély volt, most úgy tűnik, talán még ez is összejöhet. Az már biztos, hogy a szakmai munkát együtt folytatják, Shane Tusup marad Katinka edzője, remélhetőleg a házasságukra is hasonló sors vár.

Megpróbálják újra együtt? Forrás: AFP/Anadolu Agency/Enes Kanli

A Ripost megtudta, hogy a több hónapig tartó különélés után nemrég az egész hétvégét együtt töltötték budai otthonukban. Remélhetőleg ez egy újabb lépés afelé, hogy kibéküljenek, elsimítsák az ellentéteket és megbeszéljék, majd megoldják a problémáikat. Az biztos, hogy sokan szorítanak nekik a boldogságért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.