Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatja

"Forrás: Tv2, filmsor.net " -
Párkányi Éva élet otthon Big Brother BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát.

BB Évin sajnos nem segített a hirtelen jött ismertség és gazdagság: a mélybe taszította a valóságshow a lányt. Az elmúlt tíz éve másról sem szólt, csak a küzdelemről. Hosszú ideig a kaposvári pszichiátrián próbáltak segíteni rajta, mostanában pedig egy otthonban lakik. Jó hír, hogy egyre jobban van Évi, de még mindig nem képes a teljesen önálló életre.

Senki nem látogatja BB Évit Forrás: Tv2, filmsor.net

az otthonban biztonságban érzem magam, vannak barátaim, és a nővérek is nagyon-nagyon kedvesek

„Udvarolnak nekem sokan az osztályról, de nem engedek a közeledésnek. Nem szeretnék kapcsolatot egyelőre. Majd talán akkor, amikor kiengednek az otthonból, és önálló életet tudok kezdeniRipostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.