Hódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánt

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Katona Renáta Berki Natasa Zselyke gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással.

Mint arról már beszámoltunk, a bíróság dönt majd Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogáról, miután a szülők képtelenek voltak megegyezni arról, ki mennyi időt töltsön a kislánnyal. Hódi Pamela azt állította, Berki Krisztián telefonon is letiltotta őt. Ha mégis szeretné exét elérni, akkor Berki új kedvesét, Mazsit hívja.

Hódi Pamela és Berki Krisztián között továbbra is feszült a helyzet Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

A Ripost azt írja, a két nő jóban van egymással. Állítólag Pamela örül annak, hogy egy ilyen nő van volt kedvese mellett.

"Vele nincs semmi bajom, sőt, örülök, hogy ilyen nő van Krisztián mellett. Nagyon kedves, normális lány, aki szépen beszél a kislányommal és szereti Natit. Nekem az a legfontosabb, hogy a lányom jól érezze magát, amíg nem panaszkodik Mazsira, semmi problémánk nem lesz egymással" - nyilatkozta a lapnak Pamela.

Hasonlóképp vélekedik Mazsi is, aki egyáltalán nem bánja, ha Berki tartja a kapcsolatot exével, hiszen ez a közös gyermekük, Nati érdeke is.

Kiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának: nem tudja, mi legyen a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180327-kiscsikoja-szuletett-gina-maria-schumacher-lovanak-nem-tudja-mi-legyen-a-neve.htmlKiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának, Frankie-nek és már csak az a kérdés, mi legyen a neve. A sztársportoló lánya most a közösségi oldalon kérte követői segítségét. TV + Sztárok--Sztárok segítenek Kiss Ramónának, akit hackertámadás érthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-sztarok-segitenek-kiss-ramonanak-akit-hackertamadas-ert.htmlÖsszefogtak barátai Kiss Ramónáért, akinek feltörték és letörölték Instagram-oldalát a hackerek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor nem mondott igazat: senki nem fenyegette meg őt fegyverrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-pinter-tibor-nem-mondott-igazat-senki-nem-fenyegette-meg-ot-fegyverrel.htmlPintér Tibor azt állította, fiatalon beleszeretett egy nőbe, akinek vőlegénye végül fegyverrel fenyegette meg őt. A nyilatkozatból azt lehetett sejteni, a tescós rabló volt a fenyegető, de Süveges Péter leszögezte, őnála azon a bizonyos napon nem volt fegyver. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Szabó Ádám nagyon jól érzi magát új párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-szabo-adam-nagyon-jol-erzi-magat-uj-parjaval.htmlSzabó Ádám párja A Nagy Duett színpadán Keveházi Krisztina lesz. Ádám elmondta, ugyan még sosem látott balett előadást, kíváncsi párja munkásságára. Tóth Andiról nem akart a kameránk előtt beszélni, számára most A Nagy Duett az első. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.