Videós Gála: Szirmai Gergő jelölése miatt kiakadtak, Viszkok Fruzsinát pedig kizárták egy kategóriából

Forrás: Origo -
Szirmai Gergő Telekom Videós Gála rajongók HollywoodNewsAgency Viszkok Fruzsi Ördög Nóra kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is megrendelésre kerül a Telekom Videós Gála, melyen a hazai online videógyártás legnagyobbjait jutalmazzák. Nem mindenki ért azonban egyet a jelöltekkel, különösen azzal, hogy Szirmai Gergő ismét bekerült a a film és sorozat kategória esélyesei közé: a rajongói nincsenek megelégedve munkájával. 

Az online videós tartalomgyártást már itthon is nagyszabású gálán jutalmazzák, az igazán nagy fogyasztóknak nem meglepetés, hogy kik izgulhatnak idén az elismerésért. Természetesen a mindenki által ismert nagy nevek és a rétegtartalmat gyártó vloggerek is ott vannak az esélyesek között, ám van olyan jelölt, aki nem olyan népszerű: Szirmai Gergő.

Szirmai Gergő jelölésének nem örülnek Forrás: Origo

A Hollywood Hírügynökséggel jelölték Szirmai Gergőt a film és sorozat kategóriájában, ám már a rajongói sincsenek megelégedve azzal a minőséggel, amit Gergő mostanában produkál. Íme, néhány komment a videói alól. A legtöbben a feltöltött kritikák minőségét kifogásolják, valamint azt is, hogy nagyon kevés anyag kerül fel az internetre.

  • Ezt a csatornát akkor kellett volna jégre tennie, mikor még emelt fővel megtehette volna. 5 hónap alatt 6 videó, annak is a fele alibizés.
  • Nem tudom, hogy ti mit éreztek, de én úgy érzem, hogy ez a csatorna haldoklik.
  • Szirmai, ez már szánalmas... Ígérgetsz minden sz**t összevissza és nincs semmi... Remélem mások is leiratkoznak.
  • Gergő létezik még egyáltalán vagy valami random klón havonta dob egy kis csontot az erre tévedőknek?
  • Te vagy az első Youtuber akiről leiratkoztam, és nem azért, mert tehetségtelen vagy, hanem mert képmutató. Emlékezz vissza azokra a filmekre, amikre azt mondtad h nem rosszak, hanem fájnak, mivel sokkalta jobbak is lehetnének, ha megerőltetnék magukat. Gergő, fáj végignézni minden videódat kb. 3 hónapja, és nem azért mert rossz, hanem mert hanyag. Azzá váltál, amit úgy megvetettél...

Kétségtelen, hogy az eseménnyel kapcsolatban a legtöbb témát Szirmai Gergő szolgáltatta, természetesen nem ő az egyetlen, aki említést érdemel. Viszkok Fruzsinát kizárták az életmód kategóriából, mert az új szabályzat szerint a tavalyi nyertesek idén nem indulhatnak. Az összes többiben azonban esélyes Fruzsina, így nem kell aggódnia.

Ördög Nórát is jelölték méghozzá az utazás kategóriában: a tévés nagyon gyorsan, sok feliratkozóra talált, és vlogja indításával olyan emberekkel is megismertette az online videótartalmak világát, akik enlékül nem fedezték volna fel ezt a műfajt.

Videós Gála

A Telekom Videós Gála egy olyan rendezvény, amelynek keretein belül egy nagyszabású díjátadón jutalmazzák hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit. 12 kategóriában kerülnek díjak átadásra március 30-án pénteken, a gálát élőben közvetítik a Videós Gála YouTube-csatornáján. A szavazás már lezárult, így azok, akik lecsúsztak erről, már csak a végeredményért izgulhatnak.
Hódi Pamela csak Katona Renátán keresztül éri el Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-hodi-pamela-csak-katona-renatan-keresztul-eri-el-berki-krisztiant-nati.htmlHódi Pamela Katona Renátán keresztül tartja a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Exe telefonján le van tiltva, ezért van szükség erre. A két nő állítólag jól kijön egymással. TV + Sztárok--Kozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--Deutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--Katalin hercegné egy múzeum patrónusa lesz a szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-katalin-hercegne-egy-muzeum-patronusa-lesz-a-szules-utan.htmlKatalin hercegné új tisztséget vállalt, melyet harmadik gyermekének világrahozatala után tölt majd be. A Victoria & Albert Múzeum patrónusa lesz. TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.