Hosszú Katinka: "Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt"

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
válság Hosszú Katinka magánélet Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént végre, amire az egész ország várt: újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Hosszú idő után végre közös fotót posztoltak, amiből az sejthető, hogy a legjobb úton járnak afelé, hogy megoldják problémáikat. Az úszónő őszintén beszélt magánéleti válságárról.

"Te és én a világ ellen" - írta fotójukhoz Katinka, amit pár napja posztolt közösségi oldalára, bejelentve ezzel, hogy minden rendben a házasságában. Sejthető volt, hogy egy ideje már közelednek egymás felé, Katinka ugyanis szüneteltette a válási folyamatokat, és nemrégiben azt is bejelentette, hogy Tusup marad az edzője.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kibékültek Forrás: Facebook/Hosszú Katinka


Az úszónő egy hete a molcsapat.hu-nak adott interjújában így nyilatkozott:
"Az elmúlt hetekben több dolog tisztázódott az életemben, de azért még sok minden alakulóban van. Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten. (...) Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az idei év viszonylag üres esztendő az úszásban, hiszen az augusztusi Európa-bajnokság a fő esemény, no meg természetesen a budapesti Világkupa-verseny októberben. (...) Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni."

A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigoVV Fanni állítólagos gyilkosának volt ügyvédjétől is DNS-mintát vesz a rendőrség: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-vv-fanni-allitolagos-gyilkosanak-volt-ugyvedjetol-is-dns-mintat-vesz-a-rendorseg-ezert.htmlVV Fanni gyilkosságának ügyében még mindig nincs egyértelmű bizonyíték: a rendőrség nagy erőkkel nyomoz, vajon, ki vagy kik ölhették meg az egykori villalakót.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa Palvin Barbival szurkolt Dzsuzsák Balázsnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-demcsak-zsuzsa-palvin-barbival-szurkolt-dzsuzsak-balazsnak-foto.htmlDemcsák Zsuzsa és Palvin Barbi együtt izgultak a magyar válogatottért. Ennyire jóban vannak?TV + Sztárok--Viaszbaba: rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella ügyvédeihttp://www.life.hu/sztarok/20180330-rendkivuli-sajtotajekoztatot-tartanak-krencsey-hella-a-viaszbaba-szinesznot-szerettem-cimu-konyv.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella, a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzőjének ügyvédei. A hírt Hella a Facebookon osztotta meg. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien megvédte Rubint Rékát a rosszindulatú követőitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180330-vasvari-vivien-megvedte-rubint-rekat-a-rosszindulatu-kovetoitol.htmlRubint Réka ismét egy bikinis fotóval lepte meg rajongóit Zanzibárból, azonban néhányan rosszindulatú hozzászólásokkal bombázták az edzőt. Rékát Vasvári Vivien védte meg a kommentelők hadától. TV + SztárokOrigoDamu Roland hazugsággal akarta visszaszerezni volt barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180330-damu-roland-hazugsaggal-akarta-visszaszerezni-volt-baratnojet.htmlHazugsággal próbálta visszaszerezni volt barátnőjét, Jónás Lindát Damu Roland. A színész közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.