Már csak pár hét van a szülésig: ilyen nagy már Katalin hercegnő hasa

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
has Katalin hercegnő Vilmos herceg terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásos húsvéti misén készültek a legfrissebb fotók Katalin hercegnőről és a királyi család többi tagjáról. Vilmos herceg feleségének már szép nagy a hasa, és az arca is kikerekedett. Harmadik gyermekük megszületéséig már csak hetek vannak hátra.

A királyi család a Szent György templomban vett részt a húsvéti misén április elsején. Katalin hasa már hatalmas, a szülésig már csak egy-két hete lehet vissza. A hercegnő elegáns, csokibarna kabátot viselt, színben hozzá passzoló kalappal és karamell színű magassarkúval.

Már csak pár hét van a szülésig: ilyen nagy már Katalin hercegnő hasa Forrás: AFP/Tolga Akmen

Vilmos herceg és Katalin hercegnő a protokollt megszegve a királynő után érkezett meg az istentiszteletre. II. Erzsébet férje, a 96 éves Fülöp herceg nem vett részt a misén. Szokatlan az is, hogy Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle sem jelent meg a Szent György templomban húsvétkor, ahol az esküvőjük lesz május 19-én - írta a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.