jegygyűrű házasság válás Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle nem volt túl elegáns, amikor válásra került a sor: nem személyesen adta vissza jegygyűrűjét Trevor Engelson producernek, hanem elküldte postán...

Mind tudjuk, hogy Meghan Markle már egyszer volt házas, méghozzá Trevor Engelson producer neje volt, de mindössze néhány évig. A leendő hercegnét volt férje tette ismertté, hiszen ő szerzett neki szerepet abban a sorozatban, mely meghozta számára az igazi sikert. Meghan azonban nem sokáig volt hálás, ráadásul nem rendezte túlságosan elegánsan a válását.

Meghan Markle postán küldte el jegygyűrűjét "Forrás: AFP/Andrew Cowie "

Kiderült, hogy amikor szakításra került sor, Meghan Markle nem ment el személyesen férjéhez a közös otthonukba, hogy visszaadja az eljegyzési gyűrűt, inkább elküldte postán. Azt mondják azonban, hogy nem ez volt az egyetlen ilyen húzása a kapcsolat alatt sem: amikor a sorozat miatt Kanadába költözött, közös otthonukból magával vitt egy nagyon drága konyhai berendezést, ezzel üzenve mindenkinek, az ő otthona már máshol van – írja a Daily Mail.

Így ünnepelte első házassági évfordulóját Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-gianni-es-debreczeni-zita.htmlMárcius 31-én volt egy éve, hogy Gianni és Debreczeni Zita örök hűséget esküdtek egymásnak Olaszországban. Ebből az alkalomból pedig csodás fotókat mutattak tegnap a közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Már csak pár hét van a szülésig: ilyen nagy már Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mar-csak-par-het-van-a-szulesig-hatalmas-katalin-hercegno-hasa.htmlA szokásos húsvéti misén készültek a legfrissebb fotók Katalin hercegnőről és a királyi család többi tagjáról. Vilmos herceg feleségének már szép nagy a hasa, és az arca is kikerekedett. Harmadik gyermekük megszületéséig már csak hetek vannak hátra. TV + Sztárok--Gesztesi Károly Joshi Bharatnak a magányról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-gesztesi-karoly-joshi-bharatnak-a-maganyrol-beszel.htmlJoshi Bharat műsorában vallott Gesztesi Károly: többek között a magány is szóba került. TV + Sztárok--Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--Az Oltári csajok sztárja, Hartai Petra imádta, ahogy véget ért a sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20180401-az-oltari-csajok-sztarja-hartai-petra-azaz-hajni-imadta-ahogy-veget-ert-a-sorozat.htmlEljegyzéssel kezdődött, esküvővel ért véget az RTL II 100 részes sorozata. Mindkettő esemény középpontjában a középső Erdész lány, Hajni állt: igaz nem az a fiú vette feleségül, aki egykor eljegyezte. TV + SztárokOrigoKis baleset érte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kis-baleset-erte-hodi-pamelat-otthon-nati-okozta.htmlApró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.