A Melrose Place sztárját, Jamie Lunert szexuális zaklatással vádolják

Forrás: FilmMagic/2017 Paul Archuleta/Paul Archuleta -
fiatalkorú bíróság per szexuális zaklatás Jamie Luner Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai férfi 250 millió dollárra pereli a Melrose Place sztárját, Jamie Lunert. Állítja, 1998-ban, amikor ő még csak 16 éves volt, a színésznő bedrogozta és elcsábította.

A TMZ azt írja, Anthony Oliver 16 évesen egy házibuliban találkozott Jamie Lunerrel, akivel először csak beszélgettek, iszogattak, majd a színésznő két tablettát adott neki. A kábítószertől izgalomba jött, amit a nő ki is használt, orálisan kielégítette és szexelt is vele. Sőt, a szexbe állítólag még a színésznő sminkese is beszállt harmadiknak.

Durva vádakkal illetik Jamie Lunert Forrás: FilmMagic/2017 Paul Archuleta/Paul Archuleta

A férfi most azt állítja, az eset annyira megviselte, hogy emiatt a mai napig nem biztos szexuális orientációjában, ráadásul az utóbbi években az alkohol rabja lett. Mint mondja, a színésznő nem csak az ő életét tette tönkre, két másik férfiról is tud, akivel ugyanezt tette a hollywoodi sztár.

A Jamie Luner a szóvivőjén keresztül cáfolta, hogy ez az eset megtörtént és felhívta rá a figyelmet, hogy a férfinak az elmúlt években több bírósági ügye is volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.