Cinthya Dictator újra látta kutyáját, nem tudta abbahagyni a sírást

kutya Cinthya Dictator család megható sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator gyakran hökkenti meg követőit, most azonban ő döbbent meg saját magán, amikor nem tudta abbahagyni a sírást. Régen nem látta 12 éves kiskutyáját, ezen hatódott meg annyira az extrém stílusáról is híres Cinthya Dictator.

"Ma a szülői házban jàrtam, ahol találkoztm a kiskutyámmal, aki már 12 éves! Annyira meghatódtam, hogy újra látom, hogy nem bírtam abbahagyni a sírást" - írta Cinthya Dictator az Instagram-oldalára feltöltött fotóhoz, melyen kutyusával látható.

Úgy tűnik, tényleg zokogott, hiszen szemfestéke is elkenődött. Tudvalevő ugyanis, hogy nagyon szereti az állatokat, kopasz cicájáról is gyakran oszt meg képeket követőivel.

Puzsér Róbert elmondta a véleményét Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi. TV + SztárokOrigoHódi Pamela ugyan szingli, de azért szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180403-hodi-pamela-ugyan-szingli-de-azert-szerelmes.htmlHódi Pamela már egy jó ideje szingli, de a napokban bevallotta, hogy egyébként már régen elrabolták a szívét. TV + SztárokOrigoTóth Gabi új dala, a Szív szív nagyon hasonlít a NOX egyik dalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-uj-dala-a-sziv-sziv-nagyon-hasonlit-a-nox-egyik-dalara.htmlSokak szerint a NOX együttes Forogj, világ! című dalára hasonlít Tóth Gabi új slágere, a Szív szív. Péter Szabó Szilvi és Tóth Gabi is elmonta a véleményét, vajon tényleg egy tőről fakad-e a két dal. TV + SztárokOrigoDemi Lovato a színpadon lovagol meg egy nőt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-demi-lovato-a-szinpadon-lovagol-meg-egy-not.htmlDemi Lovato nem csak énekhangjával vívja ki magának a figyelmet, hanem színpadi show-jával is: egy nőn lovagol mindenki szeme láttára a turnéján. TV + SztárokOrigoRippel Ferinek nagyon tetszik duettpartnere, Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180403-rippel-ferinek-nagyon-tetszik-duettpartnere-toth-andi.htmlRippel Feri Tóth Andi partnere lesz a TV2 Nagy Duett című műsorában, és előreláthatólag nagyon meg fogják érteni egymást: az artista bevallotta, neki nőként is bejön Tóth Andi. TV + SztárokOrigoA Feleségek luxuskivitelben terhes sztárja, Vasvári Vivien meztelenül mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-felesegek-luxuskivitelben-terhes-sztarja-vasvari-vivien-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlLuxus Vivi megmutatta, hogy 36 hetes várandósan is szexi: teljesen meztelenül készíttetett terhesfotót magáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.