Németh Kristóf félt, hogy nem lesz többé szerelmes

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Németh Kristóf szerelem Barátok közt kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmi életéről mesélt a Barátok közt sztárja, színházigazgató Németh Kristóf. A színész elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor úgy érezte, teljesen egyedül marad.

Lassan egy éve alkot egy párt Németh Kristóf és kedvese, Zita. A színész kisfiával, Lócival most az RTL Klub vendége volt és bevallotta, hogy volt egy olyan időszak legutóbbi szakítása után, amikor azt érezte, talán már soha nem lesz senkije.

Eljött az az idő, amikor elgondolkodtam azon, hogy mi van, ha nekem nem lesz már egy nagy társam az életben. Zitával már régóta ismertük egymást, hiszen egy vidéki szállodában dolgozik, egy gyönyörű szép helyen a Dunakanyarban, oda mi gyakorta jártunk Lócival. Mindig volt közöttünk egy szikra ezzel a leányzóval, a szerelmemmel. De mindig úgy volt, hogy vagy neki vagy nekem volt párom. De mi azért a hűségben hiszünk, nem vagyunk félrelépősek. És aztán tavaly nyár végén lángra lobbanhatott ez a szerelem, amelynek a szikrája már régen megvolt. Egy csodaszépen épülő kapcsolatról van szó." - árulta el a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.