Colin Farrell nem akar újra drogozni, így elvonóra megy

Forrás: AFP/Andrew Goodman -
film drog színész Colin Farrell elvonókúra Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Colin Farrell színész küzdött már drogfüggőséggel, azonban 12 évig józan tudott maradni. Az utóbbi évben nagyon sűrű volt számára forgatások szempontjából, így segítséget kért, nehogy újra a káros szerekhez nyúljon. 

A Meadows rehabilitációs klinikánál kapták lencsevégre Colin Farrell színészt, aki a jelek szerint újabb drogelvonóra készül. A hely egyébként népszerű a hírességek körében, olyan ismert művészek gyógyultak már itt mint Kate Moss, Selena Gomez vagy Kevin Spacey - írja a Dailymail. Farrell terápiás foglalkozásokon vesz majd részt az arizónai sivatagban lévő rehabilitációs kilinikán. Az egyhónapos kezelés 36 ezer dollárba, azaz több mint 9 millió forintba kerül.

Colin Farrell nem akar újra drogfüggő lenni Forrás: AFP/Andrew Goodman

Egy, a színészhez közeli forrás elárulta, hogy Farrell bár 12 éve tiszta, az utóbbi év sűrű forgatási rendje miatt félt, hogy újra a doroghoz nyúl. Így megelőzvén a bajt, szakértőktől kért segítséget. A felelősségteljes döntést az indokolta, hogy nem akart újra olyan mélyre kerülni, mint amilyen az elvonókúra előtt volt.

Kiderült: ezért válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-kiderult-ezert-valik-jenna-dewan-tatum-es-channing-tatum.htmlKiderült, korántsem volt annyira felhőtlen Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum házassága, mint sokan hitték. A váláshoz állítólag a színész kicsapongó életmódja nagyban hozzájárult. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy hány éves Kaszás Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-varkonyi-andrea-alig-akarta-elhinni-hogy-hany-eves-kaszas-geza.htmlVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy Kaszás Géza a 61. születésnapját ünnepli. Mint mondja, legfeljebb 55-nek néz ki. TV + SztárokOrigoJay-Z elsírta magát az örömtől, amikor anyja bevallotta, hogy leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180404-jay-z-elsirta-magat-az-oromtol-amikor-anyja-bevallotta-hogy-leszbikus.htmlA rapper, Jay-Z édesanyja, Gloria Carter nagyjából egy éve vallotta be családjának, hogy leszbikus. Fia most David Lettermannek beszélt a megváltozott helyzetről, és arról, hogy a boldogságtól elsírta magát, amikor édesanyja elé mert állni. TV + Sztárok--Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ma-lett-45-eves-varga-izabella-legalabb-20-evet-letagadhatna.htmlVarga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna. TV + Sztárok--Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson válik a férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-hufh-hefner-egykori-baratnoje-kendra-wilkinson-valik-a-ferjetol.htmlKilenc év együttlét után válik Kendra Wilson. Egy bennfentes pedig elárulta, miért ért véget a Playboy-nyuszi házassága. TV + SztárokOrigoEgyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-egyszerre-akar-harom-exevel-is-egyutt-dolgozhat-janza-kata-operettszinhaz.htmlKínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.