Sztárok, akiket kiraktak a villájukból: Kim Basinger és Burt Reyonlds is csődöt jelentett

Nicolas Cage Villa csőd Stephen Baldwin Burt Reynolds Kim Basinger Wesley Snipes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazán nagy sztároknak annyi pénzük van, hogy talán már megszámolni sem tudják, ez azonban nem jelenti azt, hogy soha nem is fogy el. A fényűző életmód, és a drága otthonok bizony sokba kerülnek, ennek a fenntartásához nem árt nyomon követni a pénzügyek alakulását, különben csúnya lebőgés lesz a vége. Ezek a sztárok már csak tudják, nekik ugyanis így, vagy úgy, de sikerült mindent elveszíteniük: saját otthonukból is távozniuk kellett.

Kim Basinger

Kim Basinger Forrás: The EDIT/ net-a-porter.com

Egykor Kim Basinger az egyik legnagyobb sztár volt Hollywoodban, amivel együtt járt a hatalmas vagyon, és a fényűző otthon is. Utóbbit azonban elvesztette, amikor úgy döntött, nem akar szerepelni a Dobozba zárt szerelemben. A színésznő bár eleinte lelkes volt, megváltozott a véleménye, és úgy döntött, ő mégsem akarja eljátszani a főszerepet, ezért pedig csúnyán megfizetett. Beperelték, végül pedig csődöt jelentett, ami miatt gyönyörű kastélyát is elveszette.


Burt Reynolds

Burt Reynolds Forrás: AFP

Hatalmas hírnevet szerezett magának a hollywoodi sztár, a nők bomlottak utána, a férfiak pedig rá akartak hasonlítani. Ez azonban mára a múlté, ahogy az a hatalmas vagyon is, melyet az évek során felhalmozott. A sztár ugyanis csődöt jelentett Loni Andersonnal való borzasztóan csúnya válása után, és oda lett a csodálatos villája is.


Nicolas Cage

Nicolas Cage Forrás: FilmSg

Valahogy nem annyira meglepő, hogy Nicolas Cage is erősíti az otthonuktól megfosztott sztárok listáját, ő azonban sokkal többet veszített egyetlen egy kastélynál, és csak magának köszönheti: nem bánt túl jól a hatalmas vagyonával. Így elveszetett egy palotát Bel Airben, egyet Las Vegasban, és kettőt New Orleans-ban...


Wesley Snipes

Wesley Snipes Forrás: Hutchen Sheriff's Dept.

A színész tipikus példája annak, hogyan végzi az ember, ha nem elég neki a rengeteg. Wesley Snipes óriási sztár volt egykor, rengeteg pénzt keresett, és ha nem olyan kapzsi, a mai napi élhetne gondtalanul, de ő más utat választott, többet és többet akart, ezért „elfelejtett" adózni. A színész ezért nemcsak a villáit vesztette el, de a szabadságát és ázsióját is: 3 évre börtönbe került, és persze szerepeket sem kapott sem előtte, sem utána. Megérte.


Stephen Baldwin

Stephen Baldwin Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

A Baldwin testvérek igazán népszerűek Amerikában, a legtöbben megcsinálták a saját szerencséjüket, de nem Stephen, ő nem sokat tett a sikerért. Nem a legtehetségesebb és nem is a legdolgosabb a családban, és ennek meg is lett az eredménye. Neve ugyan hozott számára elég pénzt, azért mégsem annyit, ami fedezte volna tékozló életmódját: 1 millió dolláros adótartozást halmozott fel, így kénytelen volt megválni imádott kastélyától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.