L.L. Junior gyermekei anyjával, Csillával tett közzé közös fotót, talán újra együtt vannak

Forrás: Facebook/Mokka -
párkapcsolat család Körtvélyessy Kinga szerelem gyermek L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy hónapja sincs, hogy L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga szakítottak, a rapper máris gyermekei anyjával, Csillával közös képet osztott meg közösségi oldalán. Talán újra szárba szökkent a szerelem?

Sorozatos vitáik miatt szakított két gyermeke édesanyjával, Csillával L.L. Junior, majd nem sokkal később összejött Körtvélyessy Kingával.

Azonban vele sem volt örökéletű a románc, alig egy hete röppent fel a hír, hogy már nem alkotnak egy párt. Mint megírtuk: a rapper már el is költözött menyasszonyától. Igaz, már többször is voltak köztük kisebb-nagyobb viharok, azonban mind a ketten megerősítették: ez most végleges. Azóta csend volt L.L. Junior szerelmi életét illetően.

Na ilyen kép is rég volt :) Gyönyörű estét kívánunk mindenkinek Hamarosan új műsorban együtt

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Most azonban két gyermeke édesanyjával, Csillával posztolt közös képet Instagram-oldalára. A fotóhoz azt írták: "Na ilyen kép is rég volt. Gyönyörű estét kívánunk mindenkinek! Hamarosan új műsorban együtt."

Ez talán azt is jelenti, hogy nemcsak az új műsorban, hanem az életben is újra együtt vannak?

Álhírt terjesztenek Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-alhirt-terjesztenek-berki-krisztianrol.htmlUndorító álhír terjed a neten Berki Krisztiánról, de nem kell aggódni, már megtette a szükséges jogi lépéseket. TV + SztárokOrigoBalázs Klári unokahúga örökölheti a Korda-vagyonthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-balazs-klari-unokahuga-orokolheti-a-korda-vagyont.htmlBalázs Klári nővérének lánya örökölheti a Korda-vagyont. Alice most is ügyesen vezeti a Villa Kordát, a család pedig nem tartja a kapcsolatot Korda György előző kapcsolatából született lányával. TV + Sztárok--Kerényi Miklós állítja, fenyegetik azokat, akik kiállnak mellettehttp://www.life.hu/sztarok/20180405-kerenyi-miklos-allitja-fenyegetik-azokat-akik-kiallnak-mellette.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási vádja óta nem kívánatos személy az Operettszínházban, azt állítja, hogy akik mégis kiállnának mellette, azokat kirúgással fenyegetik a teátrumban. Erről és a botrányáról is nyilatkozott a Mokkában. TV + SztárokOrigoŐrült támadt Jaime King autójára: az ablakot is bezúztahttp://www.life.hu/sztarok/20180405-orult-tamadt-jaime-king-autojara-az-ablakot-is-bezuzta.htmlDöbbenetes élményben volt része Jaime King színésznőnek Beverly Hillsben: egy vadidegen felugrott az autójára és egy palackkal betörte annak ablakát. TV + Sztárok--Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától http://www.life.hu/sztarok/20180405-levettek-a-dns-mintakat-a-vv-fanni-gyilkossagaval-gyanusitott-ferfi-csaladjatol.htmlA VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet. TV + Sztárok--A folyóból kellett kimenteni Rubint Rékáékat Zanzibáronhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-a-folyobol-kellett-kimenteni-rubint-rekaekat-zanzibaron-tabor.htmlÉletveszélyes helyzetbe került Zanzibáron Rubint Réka és csapata: egy megáradt folyó rabjai lettek egy órán keresztül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.