Angelina Jolie-t talán barátnőjében, Loung Ungban találta meg új szerelmét

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Jaxon / Mega -
Brad Pitt szerelem Angelina Jolie biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik követik az Angelina Jolie körüli eseményeket, azok tudják, hogy a színésznő nyíltan vállalja biszexualitását. Most is egyik barátnőjével, a kambodzsai emberjogi aktivisa és írónővel, Loung Unggal hozták hírbe, akivel többször mutatkoznak együtt kézenfogva.

Loung Ung kambodzsai emberjogi aktivisa és írónő, valamint Angelina Jolie először csak munkakapcsoaltban álltak egymással, majd szoros barátság szövődött közöttük. A színésznő nyíltan vállalja biszexualitását, így felröppent a hír, hogy a Brad Pittel való válása után újra egy nővel esett szerelembe, mégpedig Loung Unggal. Többször látták őket ugyanis kézenfogva, a két nő pedig csak úgy ragyog egymás társaságában - írja a International Business Times.

Gyakran mutatkozik együtt Angelina Jolie és Loung Ung Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Jaxon / Mega

Angelina Jolie egyébként korábban már Jenny Shimizu modellel is szerelmi kapcsolatot ápolt. Ung egyébként férjnél van, de rengeteg időt tölt Jolie otthonában. A kapcsolatukról egyelőre egyikük sem beszélt.

MC Hawer alkoholizmusa alatt milliós tartozásokat halmozott fel, most behajtjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-mc-hawer-alkoholizmusa-alatt-millios-tartozasokat-halmozott-fel-most-behajtjak.htmlEgyszerre három végrehajtás is indult az MC Hawer, azaz Koczka Géza ellen, akitől így közel 8 millió forintot követelnek. Majdnem lakását is elárverezték, végül sikerül megegyezni a behajtócégekkel. TV + Sztárok--Forró pillanat az RTL új sorozatában: rajtakapta kolléganőjét a liftben a tanár úrhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-forro-pillanat-az-rtl-uj-sorozataban-rajtakapta-kolleganojet-a-liftben-a-tanar-ur.htmlAz RTL Klub legújabb sorozatának következő epizódjában egy igen forró pillanatnak is szemtanúi lehetünk: Vasvári Szilárd tanár úr érdekes helyzetben „nyit rá" kolléganőjére. TV + Sztárok--Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-meghan-markle-harry-herceg-nelkul-utazott-amerikaba.htmlMeghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. TV + Sztárok--Pásztor Anna megmutatta, hogyan készült a microdermal piercing (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-keszult-a-microdermal-piercing-18.htmlKözösségi oldalára feltöltött vidójával sokkolta követőit Pásztor Anna. Azt mutatta meg, hogyan készült legújabb testékszere, a microdermal piercing. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiakadtak rajongói Lorde-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kiakadtak-rajongoi-lordera.htmlKiakadtak rajongói Lorde-ra: az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fotóján háborodtak fel. TV + SztárokOrigoMárta néni, Geszti Péter édesanyja nyugdíjba ment, így telnek a napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-marta-neni-geszti-peter-edesanyja-nyugdijba-ment-igy-telnek-a-napjai.htmlTöbb rádióadón is szerepelt Geszti Péter édesanyja, Márta néni, a hallgatók imádták szókimondó stílusát. Azonban régta nem hallottuk hangját az éterben, nyugdíjba ment, dédunokája született, jó kedve még mindig nem hagyta el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.