Húsz éve indult Lagzi Lajcsival a Dáridó, elárulta a kulisszatitkokat

Forrás:RTL Klub -
Zámbó Jimmy Galambos Lajos Thalia nosztalgia Chris Rea Romantic Dáridó Hofi Géza Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1998-ban indul az egyik legsiekresebb tévéműsor, a Dáridó. Adásról adásra rengeteg produkcióval kápráztatták el a nézőket, olyan hírességek is megfordultak a színpadon mint Zámbó Jimmy, Thalia vagy épp Chris Rea. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi a 20 éve indult műsor kulisszatitkairól mesélt.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi minden idők egyik legsikeresebb televíziós műsorát vezette. A Dáridó épp 20 évvel ezelőtt indult. Ebből az alkalomból a Story Magazinnak mesélt a kulisszatitkokról.

Sok művész karrierje indult el a Dáridó című műsorban, ott találkozhattak a nézők először például a Romatic együttessel, de a komolyzene is teret kapott. Szerepelt például Bódi Guszti és a nagyecsedi feketeszemek, Mága Zoltán vagy épp Gregor József.

Lagzi Lajcsi egy ország kedvence lett a Dáridóban Forrás:RTL Klub

A Rosalinda és a Marimar című szappanoperákból ismert színész és énekesnő Thalia például magángéppel érkezett Budapestre. Annyira jól érezte magát a forgatáson, hogy folyton a repülőtérre telefonált, hogy maradna még. Így délután 3 óra helyett éjfélkor szállt csak fel.

Galambos Lajos azt is elmesélte, hogy a sztárallűröktől mentes Chris Rea taxival érkezett a stúdióba, a portás pedig nem ismerte fel, és nem akarta bementeni. Végül az egyik szerkesztő mentette meg a helyzetet, aki véletlenül arra járt.

Hofi Gézát is többször győzködte Lagzi Lajcsi, azonban két új autó árát is visszautasította. "Rajtatok röhögünk minden este a Mikroszkóp Színpadon. Ezek után menjek oda én is?" - idézte fel a humorista szavait Lagzi Lajcsi.

Azt is elárulta, hogy a vilgásztárok akkor még ingyen érkeztek Magyarországra, mindössze a szállást és az útiköltséget kellett a csatornának állnia. A világhíró görög énekes, Demis Roussos pedig hölgy társaságot szeretett volna szállodai szobájában fogadni. Lajcsi - mint mondta - nem tudott ebben segíteni, de Zámbó Jimmy igen. Aki egyébként maga is volt a műsor vendége. Egy dobozból bújt elő.

Angelina Jolie-t talán barátnőjében, Loung Ungban találta meg új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180406-angelina-jolie-t-talan-baratnojeben-loung-ungban-talalta-meg-uj-szerelmet.htmlAkik követik az Angelina Jolie körüli eseményeket, azok tudják, hogy a színésznő nyíltan vállalja biszexualitását. Most is egyik barátnőjével, a kambodzsai emberjogi aktivisa és írónővel, Loung Unggal hozták hírbe, akivel többször mutatkoznak együtt kézenfogva. TV + Sztárok--MC Hawer alkoholizmusa alatt milliós tartozásokat halmozott fel, most behajtjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-mc-hawer-alkoholizmusa-alatt-millios-tartozasokat-halmozott-fel-most-behajtjak.htmlEgyszerre három végrehajtás is indult az MC Hawer, azaz Koczka Géza ellen, akitől így közel 8 millió forintot követelnek. Majdnem lakását is elárverezték, végül sikerül megegyezni a behajtócégekkel. TV + Sztárok--Forró pillanat az RTL új sorozatában: rajtakapta kolléganőjét a liftben a tanár úrhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-forro-pillanat-az-rtl-uj-sorozataban-rajtakapta-kolleganojet-a-liftben-a-tanar-ur.htmlAz RTL Klub legújabb sorozatának következő epizódjában egy igen forró pillanatnak is szemtanúi lehetünk: Vasvári Szilárd tanár úr érdekes helyzetben „nyit rá" kolléganőjére. TV + Sztárok--Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-meghan-markle-harry-herceg-nelkul-utazott-amerikaba.htmlMeghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. TV + Sztárok--Pásztor Anna megmutatta, hogyan készült a microdermal piercing (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-keszult-a-microdermal-piercing-18.htmlKözösségi oldalára feltöltött vidójával sokkolta követőit Pásztor Anna. Azt mutatta meg, hogyan készült legújabb testékszere, a microdermal piercing. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiakadtak rajongói Lorde-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kiakadtak-rajongoi-lordera.htmlKiakadtak rajongói Lorde-ra: az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fotóján háborodtak fel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.