Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikába

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő Meghan Markle utazás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. 

Meghan Markle mindent feladott azért, hogy Harry herceg felesége lehessen. Elengedte karrierjét, és a családjától is távol került. Hiába költözött be azonban a Kensington-palotába, azt nem felejtette el, hogy honnan jött. Nagyon hiányzik neki az édesanyja, akivel azóta nem találkozott, mióta Angliába költözött. Ezért most a legnagyobb titokban repülőre ült, és Harry herceg nélkül édesanyjához utazott.

Harry herceg nélkül utazott Amerikába Meghan Markle Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Egy bennfentes szerint Meghan Markle-nek nagyon hiányzott már az édesanyja, de ha érthető módon mostanában nem nagyon tudtak találkozni. Ezért utazott el hirtelen a leendő hercegné, hiszen mivel közeleg az esküvő, máskor nem tudta volna megejteni a látogatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.