Diana Zöldoromból, azaz Schuyler Grant jógára cserélte a színészetet

Zöldorom színész Anne jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a vörös kis árvára, aki végül Zöldoromban, Marilla és Matthew mellett találta meg a boldogásgot és aki egész életében egy kebelbarátra vágyott? Anne barátnőjét, Dianat Shuyler Grant játszotta.  A sztár ma már 48 éves és a színészet helyett a jógaoktatást választotta hivatásul.

Diana, azaz Schuyler Grant ma már 48 éves, háromgyerekes családanya és jógaoktató. A színészetet végleg egy másik hivatásra, a jógára cserélte. Anne, az árva kislány kebelbarátnőjét játszó Schuyler egy hátsérülés után ismerkedett meg a jógával, ami az egész életét megváltoztatta.

Playing hookie from teaching and getting a little surf in with @phoebephest & my bro in law @erickrasno! . #WanderlustFestival

Schuyler Grant (@schuylergrantyoga) által megosztott bejegyzés,

"Egy hátsérülés után kezdtem el jógázni, ami nemcsak meggyógyított, hanem új értelmet is adott az életemnek – ecsetelte a 48 éves Grant. Miután szerelembe esett a jógával, megszerezte a tréneri oklevelet, és azóta sikeres jógaoktató lett, különösen a gyerekek körében. Egyébként Schuyler mindhárom kislánya jógázik, példát mutatva a többi gyereknek. Nem hiányzik a színészet, egy kellemes utazásként tekintek rá, de megérkeztem a célállomáshoz, és nem vettem retúrjegyet." - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.