Mádai Vivien fehérneműben mutatta meg formás melleit: fotó

mell fehérnemű Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien testszínű fehérneműben mutatta meg formás melleit.

Nem hiába nyerte el idén a Playboy múzsa díját Mádai Vivien. Az évek alatt szinte teljesen átváltozott: a karrierje kezdetén még egy dúsabb idomú hebrencs lány volt, mára pedig egy törékeny testű díva lett.

Legutóbbi fotója pedig, a férfiak legnagyobb örömére, igen szexire sikerült. A Mokka műsorvezetője testszínű fehérneműbe bújtatta melleit.

#springmood #EverydayBra #TriumphLingerie#ComfortableBras #reklam @triumphlingerie #springtime

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Ági csupasz fenékkel pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180405-sebestyen-agi-csupasz-fenekkel-pozol-foto.htmlSebestyén Ági legutóbbi fotóján egy fenéknél erősen kivágott farmerban fotóztatta magát.TrendHeti trendjelentés: Rihanna bőrruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/trend/20180406-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-blake-lively-ryan-reynolds.htmlAmi a vörös szőnyeges eseményeket illeti, ez a hét nem volt a legizgalmasabb, azért persze az utcastílussal együtt volt pár emlékezetes outfit. Mutatjuk őket! Trend--Négy éve nem vágta le körmét Simone Taylorhttp://www.life.hu/trend/20180407-negy-eve-nem-vagta-le-kormeit-simone-taylor-15-centis-karmai-vannak.htmlNégy éve nem vágta le körmét a 16 éves Simone Taylor. A lányt a 15 centiméteres karmok szinte mindenben akadályozzák, mégse mond le róluk. TrendOrigoFalusi Mariann az egészséges életmódról, táplálkozásról, valamint a hízásról-fogyásról beszélthttp://www.life.hu/trend/20180407-falusi-mariann-az-egeszseges-eletmodrol-taplalkozasrol-valamint-a-hizasrol-fogyasrol-beszelt-egy.htmlFalusi Mariann egy plus size divatbemutatón adott interjút. Az énekesnő egészséges életmódról, pluszkilókról és a divatról is beszélt. TrendOrigo77 éves lett a punk nagyasszonya, Vivienne Westwoodhttp://www.life.hu/trend/20180328-77-eves-lett-a-punk-nagyasszonya-vivienne-westwood.htmlA legformabontóbb élő divattervező, a punk nagyasszonya, aki soha nem félt szót emelni társadalmi vagy éppen környezetvédelmi kérdésekben. Számára az utcai tüntetések is inspirációként szolgáltak, így született meg például a kifutón is prezentált "a politikusok bűnözők" kampány. A 77 éves Vivien Westwoodot híres mondásaival köszöntjük! Trend--77 éves lett a punk nagyasszonya, Vivienne Westwoodhttp://www.life.hu/trend/20180328-77-eves-lett-a-punk-nagyasszonya-vivienne-westwood.htmlA legformabontóbb élő divattervező, a punk nagyasszonya, aki soha nem félt szót emelni társadalmi vagy éppen környezetvédelmi kérdésekben. Számára az utcai tüntetések is inspirációként szolgáltak, így született meg például a kifutón is prezentált "a politikusok bűnözők" kampány. A 77 éves Vivien Westwoodot híres mondásaival köszöntjük! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.